מחודשת

smadarbi

New member
תשובות לשאלות

קודם כל , מצטערת שלא יצא לי לשלוח את התמונה כי משהו במחשב שלי פשוט מסרב לחבר אותה להודעה עכשיו לגבי השאלות: א..1.5 חודשים באוסטרליה- חוף מזרחי ( סידני עד קיינס ) ב. 1.5 חודשים בניוזילנד - אי צפוני+אי דרומי ג. הרבה כסף, הרבה כסף. אני הוצאתי בממוצע בערך 600 דולר ( אוסטרלי/ניוזילנדי שזה קצת יותר מ 3 ש"ח על כל דולר ) על כל 10 ימים להוצאות שוטפות , קח בחשבון שיש גם הוצאות על שכירת רכב או אוטובוס - לפי מה שתבחר , אני מנסה לזכור כמה סך הכל הוצאתי ...בסך הכל כל הטיול שכלל בנוסף גם 10 ימים בתאילנד +אטרקציות באוסטרליה וטרקים בניוזילנד - קצת יותר מ 30,000 ש"ח ( כולל טיסה ) אבל אפשר להוציא גם פחות , מבחינת הוצאות מחייה שוטפות -יושנים באכסניות , קונים אוכל בסופר מרקט ומבשלים אותו וכולי... ד. טרקים שעשיתי בניוזילנד -מבחינת טרקים של יותר מיום אחד עשיתי את הקפלר ( מעולה!!! מעולה!!! חוויה אלוהית !!!) ואת אייבל טזמן ( פחות מלהיב אבל עדין יפה מאוד והרבה יותר קל) עשיתי עוד כל מיני טרקים יומיים אבל על זה עוד נדבר ה. אוסטרליה בעיקר היה הנאה טהורה ולא טרקים - אטרקציות תיירותיות , בילוי על החוף, בעיקר לפגוש אנשים - הרבה כיף ו. לא עבדתי , אני לא טובה בלעבור על החוק . פשוט תחסוך כסף ותוציא אותו בשיקול דעת תרגיש חופשי לשלוח לי עוד שאלות ...

ויימס

New member
שלום שלום!

אני זוכרת אותך! אני זוכרת אותך מהמכולת! ללא הפסק! ללא הפסק!ולועסת ולועסת! זה לא עסק! זה לא עסק! וזהו זה!

ויימס

New member
כן, זכרתי במעורפל שאמור להיות משהו

עם יוסף. איזה כל הכבוד לך, בנאדם!

למעלה