מחודשת

smadarbi

New member
מחודשת

טוב, אז חזרתי לאחר פגרה ארוכה ביותר , רובכם בטח לא זוכרים אותי,, הי, רובכם בטח לא מכירים אותי אז להלן מבחן הקבלה המחודש שלי : 1. מהו הספר האהוב עליכם? משמר הלילה 2. מהי הדמות האהובה עליכם? ווימס , הוא פשוט כל כך חכם, ומבין אנשים, וציני ברמה נפלאה בטרוף ,ואוהב צדק והוא נלחם באלכוהוליזם ! 3. כיצד הדמות התפתחה לאורך השנים /סדרה/ ספר/ חמש שורות שבהן היא מופיעה? טוב, אז בספר הראשון , הוא היה שתיין ,קפטן של משמר הלילה , שניסה לצאת מהמצב הזה כדי להלחם בדרקון, והמשמר היה מורכב מ-מה? 4 אנשים? והם נלחמו לבד בדרקון?!?!?! ועכשיו במשמר הלילה- או ב"פיל החמישי" הוא כל כך נהדר- בעל אוהב( הוא כזה חמוד !!) עומד להיות אב גאה , הוא מנהל את כל המשמר ולא רק את משמר הלילה, והוא דוכס, והוא עוד יותר חכם מקודם! הוא פשוט נפלא !!! 4. מהו הקטע האהוב עליכם? אוי, אוי, זה קשה ,אני אוהבת כל כך הרבה קטעים , יש קטע אחד והוא גם ספוילרי למי שלא קרא את משמר הלילה... זה הקטע בסוף כשהוא עומד בבית הקברות ומדבר עם וויטראני ומגלה עוד פיסת מציאות שהשתבשה בגלל הזמן , על החלק של ווטיראני במלחמה... אני אהבתי את הקטע הזה . 5. מהו הציטוט האהוב עליכם?, נו, באמת! עכשיו אני אלך לחפש את הציטוטים?!?! טוב , אז הנה זה : "Truce! Juctice!Freedom! reasonably Priced love! And A Hard boild agg!" טכני יש לי עוד מיליון ציטוטים אהובים, אבל אני אשמור אותם ל שרשור הציטוטים הבא 6. מה המקור לכינוי שלכם? זה השם שלי... מה לעשות זה היה הפורום הראשון שלי אי פעם , לא ידעתא שאפםשר ממש להמציא שם וכינוי ועכשיו אין לי כוונה לעשות את כל הכניסה מחדש 7. בצעו את המבחנים שמופיעים בקישורים וספרו לנו על התוצאות. א. גילדת האלכימאים. רגע, מה?!?! איזה מין גילדה מעפנה זו?? אני עושה את המבחן שוב! בנסיון שני אני בגילדה של האוניברסיטה הנעלמת. אני לא יודעת מה יותר גרוע. ב. דמות הו! מתחיל להשתפר- במדויות אני באופציה ראושנה סוזאן , אחר כך גראני ווקס , ואחר כך אגונה. זה מוצא חן בעיני, למרות שאני לא מכירה את סוזאן, אבל שמעתי רק דברים טובים. ג. דמות משמר \ ווהוה!!!! - כאן אני באופציה ראשונה גזר (!) אחרכך ווימס (!!!!) ואחרכך לורד ווטיראני(!!!!!) הרבה יותר טוב !!!! מבחן קבלה מורחב? אני אכתוב לזה הודעה נפרדת

smadarbi

New member
שאלונים מורחבים מחודשים

השאלון המורחב (I) 1. מה אתה לובש? חולצה אדומה של פוקס , ומכסנ פיגמה שנקנה בשוק רמלה- לוד 2. אתה אוכל שוקולד מריר? כן 3. קראת את מעשי קסמים?כן ( לצערי) 4. יש לך מזגן? איך אפשר בלי?!?! (במידה וענית על 4. את התשובה 'כן')- 5. איפה אתה גר? קריות ושאלת בונוס: 6. ראית במקרה לאן נעלם לי ספר הבישול של נני אוג? סורי, הייתי בחול, לא הבחנתי בספרים שנעלמו ד) השאלון המורחב (II) 1. איזה חיה היית מעדיף להיות: מבין באופציות שניתנו... לוויתן 2. מה דעתך על סנאים? חמודשים, למה לא? 3. עם מי היית מעדיף לצאת לדייט: 4. לבנות - המלך ארתור/יהושע הפרוע/סמל נובי/עמנואל הלפרין? המלך ארתור ( נו , גם הייתי מכלה וגם הייתי יכולה לבגוד בו עם סר לנסלוט החתיך הצעיר והשרמנטי) 5. מה השעה? כרגע 19:49 6. האם לדעתך מישהו באמת יגיע לכאן ויענה על הסקר? עובדה שעניתי...

פנחסון

New member
אחותיייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!

אחח, נפשי התאומה שונאת ה"מעשי קסמים"! נפלא לקבל כאן חיזוק
ברוכה השבה!

פנחסון

New member
תיקנו אותי שבעצם אני לא שונא את

מעשי קסמים. מתברר שזה צבע הכשף שאני שונא... נו שויין

Rincewind

New member
הא!

עלובי הנפש הללו אינם בני אנוש בעיני! יסולקו מיד מפני הארץ!

Maladict

New member
ברוכה השבה!!!!!!

ונראה לך באמת מישהו שכח אותך? עכשיו תוציאי תקנגרו מהכיס (אפשר גם את הכיבשה) קחי כסא ים and no worries!

Athaclena

New member
שלום שלום!

אני זוכרת אותך. באמת! לפחות, זוכרת את עצם קיומך ואת זה שהיית בפורום, ובשבילי זה די טוב

TheBursar

New member
אני זוכר שאת הוצאת לי את העיניים

עם הספריה שסיפרת לנו שיש לך שם באוסטרליה...... מה שלומך? איך היה? יש תמונות? תראי!

smadarbi

New member
הי!!!

איזה כיף זה לראות שגם זכרו אותי!!! היה מעולה באוסטרליה ניוזילנד בסוף אגב קניתי את " הדואר בא היום" ... אני בעיצומה של הקריאה כרגע ... תמונות? כן יש המון הנה אחת מרשימה של האי וויט-הבן באוסטרליה , מדורג בתור אחד מ 10 החופים היפים ביותר בעולם ...

TheBursar

New member
מילים יפות

החוף נשמע ממש מדהים אבל איפה התמונה? דרך אגב - יש לי את הדואר רק שלא יצא לי להגיע לקרוא אותו עדיין. יש עוד כמה לפניו.... ושוב פעם התאפקתי ולא רכשתי את THUD! בכריכה קשה... אחרי המשכורת הבאה אני אקנה !

ברוכה השבה!!

אפילו אני זוכר אותך! הא! ודרך אגב, זה לא "הדואר בא היום", זה "מתפסטלים"!

Nogmor

New member
היי!

לא נראה לי שאנו מכירים ממש.. אני בפורום רק כמה חודשים קלים, האמת.. אבל מאוהב בפראצ'ט ברמה שעלולה לגרור אותי לבית משפט בזמן הלא רחוק. אממ.. היית באוסטרליה ניוזילנד! יסססס יש לי ממי לאסוף אינפו. שאלות: א)כמה חודשים? ב)כמה כסף צריך? ג)מה החודשים הכי טובים לטייל? ד)אם עשית טרקים בניוזילנד, איזה מסלולים הכי טובים, יותר מיום בחוץ או לפחות יום אחד בתוך בית כלשהו? ה)אם לא עשית וסתם נהינת באוסטרליה, הבנתי שהכל נורא יקר שם, איך הסתדרת? ישנת במלונות? ו)עבדת באוסטרליה? כי אני לא ממש רוצה לעבוד בטיול שלי... טוב זה הרבה שאלות אבל אני בטוח שתעני. נכון? :) תודה!!!

למעלה