מחדש ... מחדש.... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) אי אפשר לעקוב אחרי המעניש בקצב הזה...
פ פcיפלורה New member 7/12/05 #1 מחדש ... מחדש.... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח) אי אפשר לעקוב אחרי המעניש בקצב הזה...
א אלמרה New member 7/12/05 #22 מחשש שתתמכרי לי... אז בואי נסכם רק פעם פעמיים ביום? שלוש? יאללה טוב... פעם בשחרית... (התופעה הזו את יודעת כשאני מתעורר...) פעם במנחה... ופעם בערבית...
מחשש שתתמכרי לי... אז בואי נסכם רק פעם פעמיים ביום? שלוש? יאללה טוב... פעם בשחרית... (התופעה הזו את יודעת כשאני מתעורר...) פעם במנחה... ופעם בערבית...
ל לוקחת לריאות New member 7/12/05 #26 פעם אחת ביום זה גם בסדר .... אני לא מהסוג שמתמכר בקלות....חחחחחחחחחחחח גיליתי ש"ציפיות זה רק לכריות"
פ פcיפלורה New member 7/12/05 #6 תגידו לו (למעניש חחחחחחחחחח) שאני דווקא מתחשבת... ראיתם????????? הוא חושב ש... אני לא! מסכן... הסתבך מכל האורך של השרשור... בלאגן.... זה מוכח....איפה שאנחנו נמצאים... בלאגן!
תגידו לו (למעניש חחחחחחחחחח) שאני דווקא מתחשבת... ראיתם????????? הוא חושב ש... אני לא! מסכן... הסתבך מכל האורך של השרשור... בלאגן.... זה מוכח....איפה שאנחנו נמצאים... בלאגן!
פ פcיפלורה New member 7/12/05 #9 כפרה.... הוא פותח הודעה הודעה בשרשור... קורא... מתרשם... מותח ת'עצבים.... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) אני חושבת שמחר אקח חופש... אחרת אחזור כחולה כולי (חחחחחחחחחחחח)
כפרה.... הוא פותח הודעה הודעה בשרשור... קורא... מתרשם... מותח ת'עצבים.... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) אני חושבת שמחר אקח חופש... אחרת אחזור כחולה כולי (חחחחחחחחחחחח)
ל לוקחת לריאות New member 7/12/05 #11 את יודעת מה נזכרתי עכשיו... האצבעות בהקלדה...זוכרת....אני על הרצפה....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פ פcיפלורה New member 7/12/05 #13 תשאלי את אנדי.... גם שלשום היינו בצאט.... ואני... את מכירה אותי כבר... נכנסתי לדיבוק מההקלדה שלו... אצבע מקש.. אצבע מקש... ואיך הוא מניף את האצבע כאילו לוקח תנופה... (חחחחחחחחחחחחחחחחחח) חייבים לפתור לו את הקטע הזה.... זה משגע אותי מעצבים...
תשאלי את אנדי.... גם שלשום היינו בצאט.... ואני... את מכירה אותי כבר... נכנסתי לדיבוק מההקלדה שלו... אצבע מקש.. אצבע מקש... ואיך הוא מניף את האצבע כאילו לוקח תנופה... (חחחחחחחחחחחחחחחחחח) חייבים לפתור לו את הקטע הזה.... זה משגע אותי מעצבים...
ל לוקחת לריאות New member 7/12/05 #18 זה היה נראה גם אצלנו ככה... הוא שם את המצלמה לפני המקלדת... במחשבה שניה אני מקלידה עכשיו.... אין סיכוי שזה היה נראה אותו הדבר.....לא לא לא..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה היה נראה גם אצלנו ככה... הוא שם את המצלמה לפני המקלדת... במחשבה שניה אני מקלידה עכשיו.... אין סיכוי שזה היה נראה אותו הדבר.....לא לא לא..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ל לוקחת לריאות New member 7/12/05 #10 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח את ממש מכשפולה....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני על הרצפה ממך... אני כבר אקח את המטאטא ויטאטא באותה הזדמנות.... או אעוףףףףףףףףף.............חחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח את ממש מכשפולה....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני על הרצפה ממך... אני כבר אקח את המטאטא ויטאטא באותה הזדמנות.... או אעוףףףףףףףףף.............חחחחחחחחחחחחח
פ פcיפלורה New member 7/12/05 #12 הבנות בעבודה.... קוראות לי כמוך... (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח) תגידי.... הוא מבין שהכל בהומור הא??????
פ פcיפלורה New member 7/12/05 #17 לא התבלבלנו.... סתם הדמיון שלי השתולל אבל לא על מה שאתה חושב... על נעל שמתעופפת לכיוון שלי איך שאני מגיעה בבוקר... אצלי זאת האפשרות היחידה של כחול.. (חחחחחחחחחחחחחח)
לא התבלבלנו.... סתם הדמיון שלי השתולל אבל לא על מה שאתה חושב... על נעל שמתעופפת לכיוון שלי איך שאני מגיעה בבוקר... אצלי זאת האפשרות היחידה של כחול.. (חחחחחחחחחחחחחח)