מחדל במנחת חיפה

לא לוקחת קשה רק מזכירה

שלא כל דבר צריך לכתוב בפורום!!! דהההה ומאמי...נראה לי שיש לי קצת יותר בקיעות ממך בכל הנוגע לחיל אוויר,בסיסים מה מותר ומה פחות או יותר אסור להזכיר בפני אנשים שירתתי בטכני ושירתתי בעוד כמה בסיסי חיל אוויר תאמין לי שאני יודעת יותר מדי דברים ואגב...לגבי מטוסים ירדניים ומצריים...לפחות הם לא נוחתים בשדה תעופה חיפה!!! ואתה מנפח יתר על מידה!! אני לא לוקחת בחזרה את מה שאמרתי כל בנאדם והדעות שלו...במקרה שלי דעתי היא שלא צריך לתאר איפה ממוקם כל דבר בבסיס צבאי ובאשר לכם תלמדו לקבל את זה שיש גם לאחרים דעות לפעמים שונות משלכם

gilshl

New member
אחותי את יודעת מאיפה המטוסים הלבנים

עם הציור של עץ אשוח בזנב שלהם או JORDAN (את זוכרת מטוסים בואינג מטוס נוסעים קטן יחסית, לבן הדפס ירוק של אנגלית מחוברת האומרת "JORDAN ROYAL AIR ...") מגיעים? את יודעת המטוסי נוסעים הקטנים שמקבילים לארקיע... מקובלת עלי דעה של מישהו אחר אפילו של מישהי אחרת!!!!! אבל לא כשהיא לגמרי שטותית ואפילו קצת אידיוטית(לא רומז כלפיך, אלא כללית(כדי למנוע אי נעימות)). אחותי, אגב בקשר לידיעותי על חיל האויר אשמוא לעצמי, אבל בואי נגיד שאני קצת מכיר אותו על בוריו.

GALI02

New member
אם היית קוראת את מה שכתבתי

היית מבינה שאני גם אמרתי שאין קשר בין היותו של בסיס פתוח בימי עצמאות לרמת סיווגו...

למעלה