מחבת פנקייק

MAORBIKE26

New member
מחבת פנקייק

יש לי מחבת פנקיק,איך מכינים את הבלילה ומה אפשר להכין חוץ מפנקייק?

inbal76

New member
פנקייק שאני מאוד אוהבת

כוס וחצי קמח 3 כפות סוכר כפית אבקת סוכר (אני שמה במקום זה כפית סוכר וניל. יותר טעים לדעתי) קצת מלח כוס וחצי חלב 4-3 כפות מרגרינה מומסת 3 ביצים לערבב טוב טוב עד שאין גושים, ולטגן פנקייקים.

inbal76

New member
ופנקייקס של אהרוני

גם ניסיתי ויצא טעים. (אני חושבת שהעתקתי את המתכון מהפורום כאן, והתנצלותי שלא רשמתי מי היא שהביאה!) כמו שאתה רואה זה די דומה. פנקייקס / אהרוני פותח שולחן ----------------------------- 2 כוסות קמח תופח או רגיל (במקרה של רגיל + 2 כפות אבקת אפייה) 2 כפות סוכר חצי כפית מלח 2 כוסות חלב 4 ביצים 30 גרם חמאה מומסת 1 כפית תמצית וניל שמים בקערה את המלח,הסוכר,המלח והביצים וטורפים במטרפת יד או במערבל. ותוך כדי מוסיפים את החלב החמאה המומסת ותמצית הוניל. משמנים מחבת ומחממים על להבה בינונית, יוצקים מהבלילה מצקת קטנה וכשעל פני בפנקייקס נוצרים בועות הופכים לצד השני. ניתן להעשיר את הבלילה בתוספת חצי כוס שמנת מתוקה, להוסיף צימוקים ....

בלבי

New member
מתכון הפנקייק של אודטה הוא האולטמטי

אני מכינה אותו כבר שנים ! פנקייק / אודטה 1 חבילה קמח תופח (350 גרם) 3 ביצים 1 כוס סוכר 2 כוסות חלב. 1+1/2 כוסות מים 8 כפות שמן לערבב הכל בפוד פרוססור כ 4 דקות, עד שהבלילה חלקה. מחזיק שבוע במקרר בכלי סגור הרמטית.

למעלה