מקווה שהשיר ימא חן בעינייכם
ו ולנטינו לוי New member 13/6/05 #22 ../images/Emo140.gif../images/Emo56.gif "ילדות קטנטנות, מבקשות אהבה, ילדות קטנטנות , כמו נרות נשמה." מאוד מתאים לגלי לשיר
../images/Emo140.gif../images/Emo56.gif "ילדות קטנטנות, מבקשות אהבה, ילדות קטנטנות , כמו נרות נשמה." מאוד מתאים לגלי לשיר
A attaragal New member 17/6/05 #24 ../images/Emo124.gif תא המסרים שלי לא פועל../images/Emo30.gif לולנטינו תא המסרים שלי אינו פועל ואי אפשר להוציא מסרים משם עדיף שתשלח לי דואר לאימייל הפרטי אם זה מסר פרטי כתובת האימייל היא: [email protected] להתראות באימייל ג.עטרה
../images/Emo124.gif תא המסרים שלי לא פועל../images/Emo30.gif לולנטינו תא המסרים שלי אינו פועל ואי אפשר להוציא מסרים משם עדיף שתשלח לי דואר לאימייל הפרטי אם זה מסר פרטי כתובת האימייל היא: [email protected] להתראות באימייל ג.עטרה
A attaragal New member 23/6/05 #25 נא לא לשלוח מסרים אי אפשר להוציא אם יש דבר מה חשוב או פרטי נא לא לשלוח מסרים תיבת המסרים שלי לא מאפשרת הוצאתם עדיף הודע בפורום או לאימייל הישיר [email protected] תודה מראש ג.עטרה
נא לא לשלוח מסרים אי אפשר להוציא אם יש דבר מה חשוב או פרטי נא לא לשלוח מסרים תיבת המסרים שלי לא מאפשרת הוצאתם עדיף הודע בפורום או לאימייל הישיר [email protected] תודה מראש ג.עטרה