מחברי DEANS

sharonx

New member
מחברי DEANS

האם יש סכנה בשימוש במחברי DEANS שהם חיקוי ? אפשר בבקשה ממי שמכיר לינק לאתר בחו"ל שמוכר מקוריים בזול ?

קונקטורים בזול

הכי זול בעולם: http://www.bidproduct.com/part/Product_view_CONNECTOR_61.html ועובדים מצוין (מנסיון). אין איתם שום בעיה גם בזרמים גבוהים.

AVISTINKY

New member
אני קיבלתי אתמול חבילה מ UnitedHobbies

שבה היו 10 זוגות של DEANS. הספקתי כבר להתחים כמה והם תואמים בדיוק למקוריים ואין איתם שום בעייה והן יותר זולים ממה שליאור שם.... 6 דולר ל 10 זוגות....

AVISTINKY

New member
קישור לאתר ותמונה של קונקטור שלי

כרגע אין במלאי אבל נראה לי שזה הכי זול שיש

גיא ח

New member
אני הזמנתי מיונייטד 50 זוגות של הקונקטורים

הירוקים מניסיון אישי שלי פשוט הגעתי למסקנה שהם יותר טובים מהדינס (ושוב, דעתי האישית) החיקוי מתאים בדיוק למקור, שמים לב שהפלסטיק טיפה שונה אבל הם עושים את העבודה כמו שצריך, גם בזרמים גבוהים אם מישהו רוצה לדעת מה הבעייה שלי עם הדינס אז ככה: קרה לי בעבר על מספר טיסנים שונים שלמרות שהקונקטור ישב במקום , לא עבר מתח ורק אחרי שמשכתי אותו 2 מ"מ החוצה אז פתאום הכל עבד כמו שצריך זה קרה לי עם קונקטורים DEANS מקוריים ובקלות היה יכול לגרום לריסוק ...

Dvir B

New member
היי גיא

היי גיא. תגיד, אתה יכול להסביר לי איך בדיוק מלחימים את הקונקטורים הירוקים האלו? אני פשוט לא הצלחתי להבין איך מלחימים אותם עם כל כך הרבה נקודות הלחמה....:S

גיא ח

New member
לי אישית קשה ללמד להלחים בשלט רחוק

אתה מוזמן לבוא אלי , אני אלחים לך את הקונקטורים ותוכל גם ללמוד על הדרך 052-2233913

לא בעיה בכלל !

מצפים בבדיל כל אחד מהפינים בזהירות. לאחר מכן מכופפים עם היד את הפינים מעט אחד כלפי השני. מצפים בבדיל את החוט המבוקש, מכניסים אותו בין הפינים ולוחצים את הפינים כלפיו, ואז נגיעה קטנה עם מלחם חם תחבר את כל הבדיל יחד ליצירת החיבור - שים לב שדרך זו נכונה רק לחיבור +\- בלבד. קיימת אפשרות להלחים 6 גידים נפרדים - 1 לכל פין. אגב - פרט חשוב - הקונקטור הירוק (המכונה גם קונקטור מולטיפלקס) מדורג ל-10 אמפר זרם בכל פין, או 30 אמפר אם מאחדים 3 פינים יחדיו, בעוד שקונקטור DEANS מדורג עד ל-100 אמפר אם אינני טועה, כך שלזרמים גבוהים באמת המולטיפלקס לא מתאים. אני אישית חושב שמולטיפלקס תופס הרבה פחות טוב מדינס כשאר הוא מחובר. גם אני נתקלתי בבעיה שגיא תיאר עם הדינס אבל זו היתה בעיה שנוצרה בגלל חימום יתר בהלחמה. בחודשים האחרונים הלחמתי לדעתי מעל 50 קונקטורים כאלו ללא בעיה, עם קצת טכניקה התוצאות פשוט נפלאות ואני מאוד אוהב את ה-DEANS בגלל האמינות שלהם והרובוסטיות שלהם. ככלל - הלחמות דורשות מעט טכניקה וסבלנות, מלחם טוב כמובן - וזהו. בהצלחה !

ekau20

New member
טיפ למי ששונא לנתק DEANS

אחד הדברים הקשים זה לפרק מחבר DEANS,אם מדביק חתיכה קטנה של נייר זכוכית על כל מחבר הרבה יותר קל לנתק אותם כשצריך

toolyr

New member
אין בעיה בכלל כמו שאמרו לך

צריך להזהר מהדינים הבהירים מאוד, שקיימים גם בצבע שחור,ירוק וכתום הם ממש על הפנים.

למעלה