מחבלת לעצמי

חחוש

New member
מחבלת לעצמי

אני יושבת ותוהה למה פעם אחר פעם אני מחבלת לעצמי.. אני אל מצליחה לקבל את העבודה הזאת ויחד עם זאת אני לא יכולה להפסיק.. מוזר מתמיה מכעיס. רגע רגע .. אני אסר איך זה הולך.. יש בחור.. מכר , לא נפגשנו מעולם .. אני פוחדת .. נחבאת.. מסתתרת מאחורי מדיות שונות. ברור לי שהוא שחקן זה חלק ממנו . אבל אני לא מציחה להביא את עצמי לומר לו כן. אני חושבת ויראה המפגישה הזאת כאילו אם הייתי יכולה לעבור לחלק הבא הזה בו אני אומרת או קיי כבר עברתי את שלב המבטים והגועל או לא.. אני תמיד נוטה לזה שיגעלו ממני או ידהמו מהגודל.. ואני בחורה גדולה ואני בחורה יפה אבל . עדין זה מציק לי. אני מנסה.. אבל אני לא מצליחה להפסיק .. ואז למעשה אני גוזרת עלי בדידות .. איך יוצאים מהמעגל הזה? זה לא עניין של אהבה עצמית או קבלה עצמית כי את זה יש לי למרות המלחהמ הבלתי פוסקת זה עניין של אממ... ביטחון למול המין השני.. איך פותרים?

זה לא חלק נפרד

גם ביטחון מול בני המין השני הוא חלק מאהבה עצמית, משום שאהבה עצמית היא לא רק להחמיא לעצמך אלא גם להרגיש מספיק בטוח שתשרוד דחיה, עלבון, רגע קשה, מריבה וחוסר הבנה, כולם חלק, כי למעשה הם חלקים מה"עצמי" שאנחנו לומדים לאהוב. וביקשת פתרון, לוידעת אם ימצא חן בעינייך אבל רק תירגול, ניסוי וטעייה, הצלחות קטנות, כשלונות צובטים וגם הצלחות גדולות. אין שום דרך להתחזק בבטחון בלי להתנסות, וזה נכון לא רק בתחום הזה אלא בכלל, לא משנה כמה תצליחי בבחינות התיאורטיות של החיים זה בסוף יגיע למבחן המעשי. הבשורות הטובות הן שנשארים בחיים גם אם זה לא מצליח עם מישהו ספציפי, זה מצליח עם מישהו אחר, מכאן רק לקחת נשימה עמוקה ולהאמין בלב שלם ולדעת מהבטן, שלא משנה מה יקרה החיים יובילו אותך לטוב, רק בגלל שאת נותנת להם הזדמנות.

למה?

את הרי אוהבת את עצמיך כמו שאת אחרת לא היית
התשובה למצב שלך הוא להעיז
אם תעיזי תצליחי . הוא מכיר את האופי שלך הוא יודע שאת שמנה אז למה לפחד? גבר לא מחפש מלכת יופי לידו . גבר רוצה בחורה עם ביטחון בחורה שתאהב את עצמה בחורה שלא מזלזלת בעצמה אם תבואי עם בטחון ויופי אף אחת אחרת לא תנצח אותך ,,,, את צריכה לדעת שאת יפה לא לחשוב שאת יפה. את צריכה להגיע עם מי ומה שאת עם האמת שלך הוא רק יתענג מהאישה שאיתו.

למעלה