"מחבלים" לי באהבה

abcxyz

New member
"מחבלים" לי באהבה

והכי כואב לי שזה בא מידידה טובה מאד,שאני תמיד תמכתי בה.
 

גבי 2006

New member
ככה זה נשים

לא מפרגנות אחת לשניה ומקנאות בכל מה שזז . . סורה חושך על השחור סורה בפני האור . .
 

abcxyz

New member
לא יכול ליהיות קנאה

משתי סיבות 1 שנינו אוהבים נשים 2 היא לא מכירה אותה כי החברה שלי גרה בקצה השני של העולם. הטענה של הידידה שלי ,היא שאין מצב שהיא תיהיה נאמנה לי כל כך רחוק ממני. וכל הזמן מנסה לשדך לי אחרות.
 

ענתי44

New member
יתכן וזה מדאגת יתר

אולי היא חוששת שתפגע מהקשר ומנסה למנוע מבעדך, את מה שהיא רואה כהרסני בעיניה. תקח אותה לשיחה, ותודה לה על הכוונה הטובה. תגיד לה ששמעת את מה שהיא חושבת, אבל שהחברה שלך שווה את הסיכון. שאתה אוהב אותה ומאמין שתהיה נאמנה לך. והיא, צריכה לפרגן לך, ואם חלילה וחס תפרד מהחברה, להיות לצידך ולתמוך בך בלי לומר " אמרתי לך". תהיה נחרץ בזה. לפעמים צריך להזכיר לאנשים הכי קרובים את הגבולות. שיהיה לך בהצלחה עםהחברה.
 

abcxyz

New member
תאור מדויק ביותר

זה בדיוק מה שזה,ודיברנו,והסברתי, אבל היא לא מקבלת את הצד שלי ומאד שלילית בקשר לקשר הזה.
 

ענתי44

New member
אז תלחם על זכותך

לחיות את חייך. עם כל הכבוד לחברתך אתה לא ילד קטן והיא לא אמא שלך. וגם אם אתה טועה אלו הם חייך.תפקידה כחברה נאמנה לומר את דעתה אך לכבד את החלטתך. אני פשוט הייתי מתעלם מדבריה על חברתך ועובר לנושא אחר, ולאותן בנות שהיא משדכת תגיד שאתה כבר תפוס. בסוף ידידתך תבין ותפנים.
 
תגובה

איך בדיוק היא מחבלת לך באהבה? אם היא מביעה דעות נגד אהבתך, אולי כדאי שתקשיב להן ותגיד לה מה דעתך עליהן. אם היא מנסה לסכסך, אולי כדאי שתשקול להחליף ידידה.
 

abcxyz

New member
תודה אנשים

שמחתי לשמוע דעות דומות לשלי כל טוב אושר ואהבה
 

omer73

New member
לשים גבול

תראה, קראתי את השירשור, והאמת? גם לך יש חלק בעניין, מהסיבה שאתה לא שם לה את הגבול. אז אחלה, היא ידידה טובה, דעתה חשובה לך, סבבה, אבל מכאן ועד לנהל לך את החיים ולחיות את החיים שלך המרחק גדול. אתה צריך לשים לה את הגבול, להעביר את המסר שהבנת מה דעתה, הבנת מה היא חושבת, אבל ההחלטה הסופית היא שלך.
 
למעלה