מחבלים בקיבוץ מצר

סנדיי

New member
מחבלים בקיבוץ מצר

בגלי צה"ל הודיעו שחדרו מחבלי לקיבוץ מצר.לא ידוע כמה מחבלים וכמה פצועים יש

pachanga

New member
כן....

לצערי ידיד טוב שלי גר לא רחוק משם וממש נמאס להם תושבי האיזור מהחדירות האלה

kloei

New member
כל כך נורא

לפני 3 שנים גרתי כתושבת באחד הקיבוצים ליד מצר. זו הייתה תקופה נהדרת ואף פעם לא חששתי לנסוע לנגב חומוס במסעדות הערביות באיזור או לנסוע לקנות עציץ במשתלות שליד באקה אל גארביה. עכשיו כשאני קוראת את הידיעה על ההרג הנורא שנעשה שם הלילה זה גורם לי לחשוב על עוד מקום שאני כבר לא ארגיש בטוחה להסתובב בו בזמן הביקור הבא בארץ.

ליילה

New member
בבקשה...

ביצעתי, אבל גם השרשורים שלכם נמחקו בגלל זה. אז אני מתנצלת, אבל גם אותי זה כבר הרגיז...

makanaonao

New member
תודה שמחקת את הערותיו

שהיו ממש לא במקום... כרגע הראו את האדם שכל משפחתו (אשתו ושני ילדיו הקטנים) נרצחה - אני פשוט לא מסוגלת לעכל איך יצור (בשבילי הוא לא בן אדם) מסוגל לרצוח בדם קר!!! - הוא סיפר שהוא דיבר עם אשתו ותוך כדי הוא שמע מה קורה אצלו בבית... מן מצב חוסר אונים שפוגעים באנשים שיקרים לך ואתה לא יכול לעשות שום דבר!!!!! מתי זה יגמר כבר?! מתי?! מקנאונאו.

גם אני ראיתי עכשיו....

תמונה של האב כאשר הוא התמוטט בבית בחדר הילדים...הלב ממש נקרע.... ואת שואלת איך יצור כזה יכול לרצוח בדם קר? כי הוא חיית אדם עם לב שיש בו רק דבר אחד: שנאה עיוורת. ולמי שיש שינאה עיוורת אין הבחנה את מי הוא הורג. אין הבחנה בין שזה גבר, אישה, ילדים, תינוקות... המשימה היא להרוג ולא חשוב את מי....
תנצב"ה
ואם יש אלוהים, שיתן לאב כוחות עליון לעמוד בכאב שעובר עליו עכשיו ושלצערנו יהיה איתו הרבה הרבה זמן...אני יודע שאני לא הייתי עומד בזה...

למעלה