מחביאה אוכל....

מחביאה אוכל....

שלום לכולם... הכלבה שלי מחביאה אוכל בבית. זה מובן, והכל בסדר. הדבר היחידי שזה חדש ואנחנו לא אוהבים זה שהיא לוקחת אוכל ( לא הרבה, אחד... ) והיא מחביאה את האוכל מתחת לשמיכה או מתחת לכרית במיטה. יש לה אישור לישון במיטה, זה בסדר, אבל הדבר הכי מרגיז זה עיניין האוכל במיטה. בנוסף, כמובן היא מחביאה את האוכל שאנחנו לא בבית אז אי אפשר להתעצבן אלייה אחריי כמה שעות שהיא עושה את זה. אשמח לדעת איך לגרום שלא תעלה עם האוכל... תודה!

Potatoe

New member
לתת אוכל מספר פעמים ביום ולא להשאיר בצלחת

זה המלצה בכל נושאי האכלה, לא משאירים אוכל בצלחת, נותנים מה שמומלץ על האריזה / מה שמתאים לכלב

יפתור את זה שהכלב מבריח אוכל כאשר אתם לא בבית

(להאכיל אחרי טיול)

ובעניין העונש, הוא גם לא יבין אם הוא יקבל עונש כאשר הוא עושה את המעשה

הוא יראה פרצוף עצוב וכו', וזה בשביל שהכעס יעבור והוא יוכל להמשיך כרגיל,
אבל בתאכלס הוא לא יבין מה רוצים ממנו

מחשבה טובה...

תודה. אני משאירה לה את האוכל 24/7 מהסיבה שהיא באמת אוכלת רק שצריך, כן...באמת אחריי טיול... תמיד השארתי לה את האוכל כי היא לא אוכלת סתם אז לא דאגתי שלא תשמין... אבל עכשיו חכם לקחת את האוכל שאנחנו לא בבית, ובלילה... ממש תודה!

KallaGLP

New member
כעקרון, כלבים אמורים לקבל מזון פעמיים ביום.

את הכלב שלי אני מאכילה בבוקר ובערב אף על פי שגם הוא לא זללן ולא אוכל סתם, וקורה שמשאיר אוכל בצלחת.
אני מכירה מישהו שמשאיר לכלבה אוכל לכל היום כי גם היא לא זוללת סתם, אך היא לא מחביאה אוכל.
אני מציעה לנסות לעבור להאכלה מסודרת של פעמיים-שלוש ביום ולא יותר. כעקרון אין שום צורך להאכיל את הכלב לעיתים קרובות יותר, במיוחד כשזה גורם לבעיה מהסוג שתיארת.

למעלה