מחבט!!!

פחחחח.....

מי שמדבר,קדושון הטיפשון,שלחתי עשרות הודעות אהבה אבל אינך רוצה בי..............................................................................................................................................................................................................חבל,יש לי חזה d75...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................מי מבני הפורום המסוקסים רוצה בי????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

אייריכס אתה פאתטי

די נו אפילו הבדיחה שלי שאני כאילו כותב שירים לג'אן כבר לא מצחיקה. אבל לפחות אני יודע מתי להפסיק. עכשיו אתה סתם מציק ודפוק. אם היית גבר אמיתי ולא סתם ילדון כאפות היית אומר לה עוד באוניברסיטה כשראית אותה "תשמעי אני ככה וככה נעים לפגוש אותך" ולא מתחבא כמו איזה בחורה בצ'אט!!!

עוגייה

New member
וואי מי זה העצוב הזה?

תמי את מוכנה לקחת אותו כבר? אין לי כוח לראות את ההודעות הפתטיות שלו

למעלה