מחבט סקווש

nirasaf

New member
מחבט סקווש

רציתי לדעת איזה סוג מחבט כדאי לקנות (פירמה + דגם) ואיפה כדאי לקנות אותו ? יש חנויות המתמחות בסקווש בארץ ? מה ההבדל בין מחבט עם ראש ארוך לבין מחבט עם ראש קטן. מה יותר טוב ?

oferbar

New member
המחבט הנכון

ניר, הרי לך קישור (באנגלית) להסבר המלא: http://www.fogdog.com/info/index.jsp?categoryId=438992 אני חושב שבחנויות הספורט הגדולות מוכרים מחבטים, אבל אין לי פרטים מדויקים. יש גם במועדונים בהרצליה וברעננה, ויתכן שבעוד מועדונים. ויש גם יבואנים אישיים, שלחתי פרטים בפורום לפני מספר חודשים (צריך לחפש). אני אישית קניתי פעם בהרצליה, ואת השאר הבאתי מחו"ל בהזדמנויות שונות (זה לא בהכרח יותר זול). אין דגם מועדף, כל אחד עם מה שנוח לו. ישנם מחבטי head קלים מאד, אבל אישית לא מצאתי אותם נוחים עבורי וגם הייתה להם תכונה להשבר על הקיר. לעומת זאת הרבה שחקנים מעדיפים יצרן זה. ישנם עוד הרבה סוגים: דאנלופ, פרינס, קרקאל, ועוד. אני אישים מעדיף פרינס בגלל השרידות הגבוהה שלהם (דגמי wall banger) למיטב ידיעתי, מחבט עם ראש קטן זה דגם ישן וכבר לא משתמשים בו (אלא אם אתה מוצף בנוסטלגיה)

nirasaf

New member
נגיד שאני רוצה לקנות המחבט

Prince Triple Threat Warrior Squash Racquet איך אני עושה זאת ? בחנויות ספורט הענקיות בארץ, יש רק 2 דגמים של מחבטי סקווש. לדעתי, זאת בושה לישראל, אבל לא משנה... אגב, איפה שוזרים את הרקטות האלה ? באותם מקומות של טניס ? (אני פשוט בא מעולם הטניס...)

oferbar

New member
שזירה

בפעם האחרונה עשיתי זאת דרך המועדון בהרצליה גם ברעננה הם לוקחים אבל שולחים למישהו שיעשה וזה לוקח כמה ימים לגבי מחבט ספציפי, לא תמיד אפשר להשיג את כל הדגמים אם אתה ממש מתעקש על דגם מסוים, אז אולי תעשה הזמנה בדואר אבל זה יעלה דמי משלוח, או שתבקש ממישהו שנוסע לחו"ל זה הכל עניין של היצע וביקוש, וזה נכון להרבה מוצרים, לא רק מחבטי סקווש

nirasaf

New member
האם במועדונים בהרצליה או רעננה

יש הרבה דגמים ? יש מחירים סבירים ? ולמה לעזאזל אין אתר אינטרנט אחד ישראלי שמרכז את המידע הזה ? אפשר להשתגע...

oferbar

New member
זה ברשימה

אתר סקווש ישראל שם לו למטרה לקדם את תחום הספורט בארץ, בין השאר לרכז מידע בנושא ציוד לצערי אין לנו כרגע מספיק מידע מסודר ו/או זמן פנוי (הכל בהתנדבות) לעשות הכל בבת אחת, אבל סבלנות, זה יגיע... מנסיון, המחירים הם סבירים, ולפעמים אפשר להשיג משהו בהנחה. אני קניתי מחבט פרינס לפני כמה חודשים ב- 650 ש"ח. מחבט בסדר גודל דומה עלה בלונדון 60 פאונד (כ 500 ש"ח) כך שההפרש קטן משמעותית ממחיר הטיסה :) הנה עוד אופציה: תום ורון החלו לשווק ציוד מתוצרת KARAKAL מחירי מחבטים בין 420-800 ש"ח ולא, אני לא מקבל אחוזים, פשוט קיבלתי כרטיס ביקור :) טלפקס: 09-8851295 [email protected] תום: 058-626765 רון: 051-877387

nirasaf

New member
האם אתה מכיר שמות של מחבטים

באופן ספציפי ? למשל : Head Ti 170 PZ Head Ti 150 PZ Prince Triple Threat Warrior Prince Triple Threat Hornet יש אחרים מומלצים ?

oferbar

New member
Ti

מן הסתם מכיל titanium שמתברך בחוזק יחסית למשקל נמוך. שיחקתי עם head ti 120 אבל היה קל מדי לטעמי. שוב, זה עניין של העדפה אישית, לכן צריך לנסות כדי להיווכח. גם לפרינס יש מחבטים עם טיטניום, למשל סדרת ה- PowerFan שיש להם צורה מיוחדת בשזירה, מעין מניפה ולא קוים ישרים. עד כמה שזכור לי, החזקתי מחבטים אלו של פרינס אבל יחס המשקל ראש-ידית לא נראה לי. שוב זה ממש עניין של הרגל וקשה להמליץ על משהו אחד מול השני.

nirasaf

New member
איך נשמע 670 ש"ח

למחבט PRINCE חדש ? (אחד הדגמים שכתבתי למעלה)

לאיזה פרינס?

אני יודע שבהרצליה המחירים הם בין 300-900 לפרינסים השונים... השאלה היא איזה רמה אתה ואיפה אתה מעדיף את המרכז מסה של המחבט. וכמובן על מה שיחקת עד עכשיו וכמה מוכן להשקיע

squashy

New member
מבצעים על ציוד סקווש

ניסית כבר במרכז הסקווש כפר שמריהו? כי שם תוכל למצוא שלל מחבטי סקווש במחירים אטרקטיביים במיוחד 09-9564135

למעלה