מחבט ומקבת, יש קשר? סתם תהיתי... תודה
ג גרי רשף New member 1/12/05 #7 אצלנו בחיפה צ'יפס זה תפו"א מטוגנים ..וניתן להגדיל בסניפי מקדונלדס! אני חושב שבתרבות עברית (פורום 372) היו כמה דיונים בנושא (לגבי הצ'יפס והצ'יקס..).
אצלנו בחיפה צ'יפס זה תפו"א מטוגנים ..וניתן להגדיל בסניפי מקדונלדס! אני חושב שבתרבות עברית (פורום 372) היו כמה דיונים בנושא (לגבי הצ'יפס והצ'יקס..).
ת תה צמחים New member 2/12/05 #8 גם בירושלים זה צ'יפס. מצד שני, עד כמה אפשר להשוות את הירושלמית לעברית בשאר המקומות?
M mucool2 New member 2/12/05 #10 אבל המקור הוא jinx ואני (ירושלמי) מכיר את זה כ-ג'ינס, אבל זה היה מזמן (אני וסימון ומואיז הקטן).
ח חוכא האִטלולי New member 3/12/05 #15 במחזות../images/Emo3.gif ילדותי אף הגדילו עשות, לא רק ש'הגדילו' ואמרו 'צמבל בלי להשיב לעולמים', אלא שליוו את האמירה בצביטה הגונה בזרועו של החבר.
במחזות../images/Emo3.gif ילדותי אף הגדילו עשות, לא רק ש'הגדילו' ואמרו 'צמבל בלי להשיב לעולמים', אלא שליוו את האמירה בצביטה הגונה בזרועו של החבר.
ח חוכא האִטלולי New member 3/12/05 #16 ומצאתי, בעניין מקור המילה צמבל, ב'מילון הסלנג המקיף' (רוביק רוזנטל): "ראשי תיבות: צביטה, מכה, בעיטה, לטיפה. גרסה נוספת: צביטה מכה בלי להחזיר."
ומצאתי, בעניין מקור המילה צמבל, ב'מילון הסלנג המקיף' (רוביק רוזנטל): "ראשי תיבות: צביטה, מכה, בעיטה, לטיפה. גרסה נוספת: צביטה מכה בלי להחזיר."
ח חוכא האִטלולי New member 3/12/05 #20 כן, אני זוכר זאת כמו היום. למרות שעברו כעשר שנים מאז היינו ילדים.
A ailag New member 3/12/05 #17 אצלנו בת"א זה גם היה צ'יפס ולפעמים "צ'יפס פרטי", ואז אסור לך לדבר עד שמי שאמר את הצ'יפס אומר את השם שלך. אבל יכול להיות שזה היה רק בכיתה שלי.
אצלנו בת"א זה גם היה צ'יפס ולפעמים "צ'יפס פרטי", ואז אסור לך לדבר עד שמי שאמר את הצ'יפס אומר את השם שלך. אבל יכול להיות שזה היה רק בכיתה שלי.