מחאת הביטוח part 2

ay115

New member
מחאת הביטוח part 2

אני די בטוח שכולם בפורום מודעים להפגנה הרכובה שנערכה היום.

אבל אני חייב לציין שהיא הייתה דלה מאוד (לפי דיווחים רק כ100 רוכבים)

אני לא יודע מה הסיבה של כל מי שלא הגיע אבל אצלי לפחות זה בגלל העבודה.

יום ראשון בבוקר זה לא בדיוק זמן שכל אחד יכול לבוא ולמחות.

לכן אני הייתי מעוניין לנסות ליצור רכיבת מחאה ביום שישי הקרוב למשכן הכנסת בירושלים.

נקודת הכינוס תהיה צומת נחשון (גישה נוחה לבאים מצפון דרום ומרכז)

יש כאלה המעוניין?

rusti james

New member
במחאה של 09' לפיד כתב עלינו שרק הארנק מוציא א

אותנו מהבתים...
(מראה כמה כעיתונאי הוא טרח לברר פרטים לפני פרסום - ראה ערך מסע המועדון למען גלעשד שליט, ביקורי פורים במח' ילדים בבי"ח ועוד פעילויות חברתיות קודמות).

לפיד הוא הזרוע של הטייקונים:בנק הפועלים=ענטבי

ידיעות אחרונות = מוזס
ערוץ 2 = יוצרת סדר היום התקשורתי בשרות הטייקונים .

בשלושת המקומות הנ"ל לפיד היה מועסק. הוא בשר מבשרם. הוא שאל איפה הכסף? והוא ידע איפה הכסף: אצל החברים שלו.

הוא בשליחותם בלבד.
מצד שני יש לכך יתרון : הוא החוליה החלשה . אם הוא יהיה במצוקה, הוא לא יוכל להעביר חוקים נוספים והוא לא יוכל להגן על חוקים קיימים
שפועלים למען התמנון הזה. הוא יהיה עסוק בהשרדות .

הוא החוליה החלשה ושם יש לתקוף. כמו האכזבה ממורסי במצרים, ואף יותר כך האכזבה מיהיר לפיד .

rusti james

New member
שריינו את יום א' הבא 7.7!

המחאה הנוכחית תהיה סדרה של רכיבות מחאה - הפעם הבאה ביום א' הקרוב: https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1011942_10200124418224490_576855116_n.jpg

ובנימה אישית לפות"ש ay115 - איש יקר, מאבק זה לא דבר נוח או קל, אבל אם חשוב לך להגיע אז שווה להפוך הרים וגבעות (כדבריך) ולאחר/ לוותר על יום עבודה...

אם לא בשביל זה - בשביל מה?

אהוד א1

New member
איך זה יוריד את הביטוח?

חסמת אותו. חודש הוא לא יצא מהבית, את האוכל הצניחו לו ממסוק.
איך זה מוריד את הביטוח?
במאבקים הקודמים היתה דרך. ההפגנות והארועים הצבעוניים היו תמיד בנוסף, ליד פעילות פרלמנטרית. היתה עבודה לוביסטית, היו הצעות חוק, היה כיוון שדרכו תקפנו את הנושא.
מה יש הפעם? שני משחררי קיטור מבולבלים שחושבים שמישהו כבר יבוא עם דרך ויראה להם מתי שהוא את האור.
פתטי ובעיקר עצוב.

פרארי1

New member
בולשיט

אהוד הוא אחד שעשה המון ויודע מה נעשה בעבר, איך זה נעשה והיה שותף למטה שהחליט על מה לעשות.

אהוד א1

New member
שחרר, פרארי. זה טרול מפולגז.

זוכר מה כתבתי לך על יאיר לפיד, Ko11? על זה שאתה והוא חושבים שהאינטרנט שוכח?
אז מסתבר שגם כדי להיות טרול צריך מינימום של איי קיו.

דבק במנעולים.
ועוד דבק במנעולים:
http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=117705&page=3&p=1303949&viewfull=1
מה שמגניב בפורומים זה שבאיזו שהיא נקודה בעתיד אנחנו ניפגש פנים אל פנים. ואז אני אסביר לך את מה שאתה לא מבין.

אז מה האנטרס שלו להוריד את כל הרוח מהמפרשים?

הוא עושה זאת נון=סטופ ב4 אתרים לפחות שאני נתקלתי 24\7 כבר שבועיים ברצף.
מה לעזאזל מניע אותו להכפיש ולהכפיש יום ולילה ?

אובססיה כזו לפגוע במחאה לא מובנת לי. הוא הגיע למצב שחסמו אותו ומחקו לו הודעות ובצדק באתר המחאה.
לי הוא עלה על העצבים ואני לא קשור ליוזמי המחאה,
קמו אנשים חדשים תורמים מזמנם מירצם והונם - שחרר !

אהוד א1

New member
למה רק 4? 400!

חסמו אותי? וואלה? מוזר הרגע כתבתי בכל ה-400.
מחקו אותי? לגמרי נכון. תעודת עניות לחתום על קבוצת הפייסבוק שבעצמו לא יודע להסביר מה כל כך הפחיד אותו בקישור לסיקור של פולגז על המחאה הקודמת , שגרם לו למחוק אותו מספר פעמים. גם שם אני מגיב כשבא לי, למרות שאני "חסום".
הוצאת האוויר היא הדרך שלך, הקטן המוגבל, לפרש ניסיון כנה לעזור לכם. בלי לדעת מה נעשה בעבר ומה עבד לא עבד, בלי שתהיה דרך ומובילים - זה פשוט לא יקרה.
מה שכן יקרה זה שטאמבלים כמוך ימשיכו להציע רעיונות שנבדקו ולא עבדו.
עכשיו כנס חזרה לפולגז, יש שם כמה גולשים שהסבירו לך די יפה למה אסור לדביל כמוך אפילו להגיב בשרשור מחאה וכמה נזק שאתה גורם. בעצם, עדיף שפשוט תחזור לחור ממנו יצאת, טרול קטן ועלוב.

תרשה לי לא להגיב לך כדי לא לעבור על כללי האתר

לילה טוב לך, ומחאה מוצלחת !

פרארי1

New member
מכאן נמחקו הודעות

בואו נשמור על הדיון ענייני, בלי ירידה לגופם של גולשים.

jony stekino

New member
magic תעשה קסם ותעלם לנו

השיטות שלך מתאימות לסרט "אשליה"

טוב שלא העלת רעיון לסגור לו את המים גז וחשמל

gilkor

New member
אני לא מבין

למה שלא תתרום מניסיון העבר שלך?
לדעתי היו טעויות בגלגול הקודם ואין חכם כבעל ניסיון.

בנוסף, אולי נשארו אצלך רשימות קשר מ 2009? זה הזמן להעביר אותן לחבר'ה האלה.

אני אישית מודע ומבין את ההשלכות של 2009, המקפח סונדל, אחוז ההעמסה קובע, ביטוח עם השתתפות...
מה אני יכול להגיד, זה לא ממש שינה בפועל את המצב.
שינוי משמעותו שביטוח יהיה זהה בעלותו (ובכיסוי שהוא נותן) לזה של רכב אם לא פחות ממנו. זה לצערנו לא קרה.

גם אז וגם היום אני חושב שהכיוון לא נכון והמנטרה צריכה בכלל להיות דרישה של העברת ביטוחי החובה של כלל הרכבים לביטוח לאומי.
הבלטה של רווחי חב' הביטוח, הבלטה של הטייקונים, הבלטה של המונופול.
לא להתווכח על זה שקטנועים נוסעים על מדרכות או שאופנועים נפגעים יותר - זאת מלחמה אבודה מראש לשנות תודעה.
הייתי בא ומודה בזה מראש גם בתקשורת אם צריך.

מה שחשוב הוא להבליט את העשירים מול העניים, הטייקונים מול הסטודנטים, חב' הביטוח מול מעמד הביניים.

פרארי1

New member
יש דברים שלוקחים זמן

שינוי רכיב ההעמסה הוא הישג חשוב, אבל אינו מוביל לירידת תעריפים בן לילה, אם בכלל.
לקראת סוף השנה צריכים להתפרסם מאזני הפול לשנה הראשונה שחלפה מאז שונה רכיב ההעמסה ולפי דברים ששמעתי, המגמה היא של שיפור במאזנים ובעקבותיה הורדת תעריפים בשנה הבאה.
לא יודע לדבר במספרים, ייתכן שיהיה שינוי מזערי בלבד, אבל ייתכן שתהיה כאן תחילתה של מגמה שעם הזמן תוביל לשינוי גדול יותר.

אחת הבעיות הכי גדולות שלנו כחברה (בלי קשר לביטוח), היא חוסר הסבלנות, הרצון לקבל תוצאות כאן ועכשיו ואם הן לא מגיעות, או שאינן תואמות את מה שאנחנו רוצים, שורפים את המועדון.
נקווה שבמקרה של הביטוח בכל זאת ניווכח שאורך נשימה קצת יותר גדול, יכול להביא לשינוי.

אהוד א1

New member
תורם. המון.הרבה יותר משתיכננתי.

רק שמבחינתם זה להוציא את הרוח מהמפרשים.

אהוד א1

New member
מה שהוא אמר.

ואני בכיוון של לשחרר כי באמת הבטחתי לעצמי ולאחרים אז שלזה אני לא נכנס שוב.

למעלה