מחאה

tsadoky

New member
מחאה

שיטת הפורום הזו של דחיקת הודעות מתחילה לעלות על העצבים. אתה מעביר הודעה והיא נשארת במקום לא יותר מדקות ספורות, נדחקת במהירות עצומה לטובת הודעות עתיקות, רק משום שמישהו נזכר להגיב עליהן שנה מאוחר יותר. וההודעה שלך פשוט נעלמת, כאשר לאיש לא היה סיכוי לראות אותה אלא אם כן היה במקרה על הצג באותו רגע. ואפילו השיטה הרשמית הזו לא תמיד פועלת. ראיתי הודעות ישנות ללא תגובות שדחקו הודעות חדשות יותר, גם הן ללא תגובות. אז יתכן שמישהו מממנהלי הפורום מנהל צנזורה לא רשמית או אולי סוג של פרוטקציות למקורבים? גם אם הכל נקי בהפעלת השיטה, היא עדיין פגומה מאד.

השיטה מעודדת דיונים בנושאים חשובים

והיא מוכיחה את עצמה בכל יום. לגבי האשמותייך, הרי שאתה צודק, ואנו מעדיפים מקורבים, אנשים שמשלמים לנו, אנשים ששמם מתחיל ב-ט' וכל מי שנעל נעלי אדידס כשהיה בן 13.

flitzeR1000

New member
../images/Emo9.gifאז אתם מעדיפים אותי ביגלל שהשם

שלי מתחיל ב-ט'
אבל לא היו לי אדידס זה משפיע

דורון7

New member
לאיציק,

יש פורומים נוספים שעובדים בשיטה הזו,שיש להם את האופצי הלסידור אישי של ההודעות,כך שמי שמעוניין יכול לצפות בהודעות האחרונות ולא בתגובות האחרונות כמו שזה נעשה כאן. הישום שמיש במיוחד כשנעדרים מהפורום לזמן ורוצים לראות את ההודעות החדשות שנוספו. מנסיון בפורום אחר זה עובד מצויין ונותן את האפשרות לראות שאלות\נושאים שנדחקו מהר אחורה. דורון

kraps

New member
ואני דוקא זוכר

שהתלוננתי רבות בנענע על השיטה הרגילה, לפיה כל הודעה חדשה יותר דוחקת את ההודעה שלך מטה מטה לבלי שוב. בשיטה שיישמו פה בתפוז, אפשר לפחות לחדש נעוריה של הודעה כקדם ו"להעלות אותה שוב לכותרות" (בתנאי שזה לא הופך ל"מלחמת הקפצות") בקיצור, ככה או ככה, אין כל כך הבדל בשיטות והבעיה עומדת בעינה - מי שבא אחרון עומד ראשון. שנאמר - אי אפשר לאחוז בכידון בשתי קצותיו. (בעצם אפשר. חרא של מטפאורה)

למעלה