מחאה

מחאה

דיי לקפיטליזם ! דיי להפרטות ! די לפגיעה בעובדים ! הגיע הזמן לצאת לרחובות ולקחת את השלטון לידיים שלנו. כל הפיכה מתחילה בצעקה ! יאללה ! תצעקו ! [מוגש כחומר למחשבה ע"י אגודת אנשים שצריכים ללמוד לבגרות אבל הם מתחמקים מזה]

Papito

New member
ממממ

שלא תעיז להגיד את זה!!! העולם הוא מקום טוב!!! הקפטיליזם טוב!!! אין פצצות בעולם!!! לא תהיה מלחמה!!! אין כלום!! העולם הוא מקום וורוד לחיות בו!!!

DEATHRUCTION

New member
צניות עוד לא הרגה אף אחד- בנתיים...

ד"א ידעתם שהמסנן טוב רק ל6 שעות? אבל אל תידאגו כי לא תיהיה מלחמה

Papito

New member
לא הרגה אף אחד

אבל היא מעולה בחדר האטום

עוד לא קם העיראקי שיהרוג אותי.

כשאני אשמע את האזעקה אני יודב בחדר שלי שם סרט מצחיק. מדליק נרגילה. ושם זין על העולם. אם כבר למות אז למות בסטייל

Jewcifer

New member
כולם צריכים להיות קומוניסטים

אנרכיסטים אז העולם יהיה טוב. נו.... אולי בלי אנרכיסיטים אז יהיה טוב. נו.... אולי בלי קומוניסטים יהיה טוב. נו.... אולי בלי עולם יהיה טוב. כן בדיוק זה מה שחפשתי....יייששש

Papito

New member
מממממ

אני לא יודע עד כמה חקרת את הנושאים האלה לעומק (כנראה שלא חקרת בכלל) אבל רק לידע כללי בשבילך שלהבא לא תצא בהצהרות "מאגניבו" שאין לך מושג מה הן אומרות: אנרכיזם וקומוניזם הם שני השקפות עולם שונות ביותר בתכליתם, מהותם, והאידיאולוגיה שלהם. אם תרצה להרחיב בנושא אשמח לעזור לך.

Unblessed

New member
חחחחחחחחח

אלון כנראה באמת לא ראיתי אותך הרבה זמן אם אתה מתחיל לנסות לתקן אנשים אחרים...

Jewcifer

New member
ירדנה אנחנו איתך ואלון אני יודע טוב

מאוד מה אמרתי ולמה התכוונתי. תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר אז אל תנסה ללמד אותי.

Unblessed

New member
שאני אפספס הזדמנות לבקר בפורום

באר שבע? ועוד כשיוצא לי לרדת על אלון?:)

crovee

New member
ירדן... אני מציעה לך לברוח, ומהר

אבל תסתכלי תמיד למעלה, שאלון לא ימעך אותך בטעות

Unblessed

New member
הא, הוא צריך להסתכל למעלה הגמד הזה

שיזהר לו... אם אני אתעצבן אני עלולה לכעוס ולמרוח אותו על הריצפה עם הסוליה של הנעל שלי... שמעת אלון? אני גבוהה וחזקה ובכלל לא אנמית, אני אקרע אותך:) וגם אותך מיכל. בעצם, בואו שניכם ביחד אני ארביץ לכם...

למעלה