מחאה...

מחאה...

טוב..., מחאה מסיבה אחרת: זוכרים את מעין ממטה יהודה??? היא ביקשה שאני יכריז על "מחאה" שהיא עושה כנגד האתר: שבוע שלם היא לא נכנסת במחאה על "סתימת פיות".

"חן רוצה להגיע ש..."

זוכרים שאני הייתי זה שמבקש שיגיב בשמו("מורן היה אומר...") טוב, אז עכשיו אני מהצד השני. זוכרים תויכוח על האישה היחדיה(ומתוקה) מגן רווה...? אז היא ביקשה שאני ימסור שהיא משגיחה מלמעלה על הקורה בפורום, והיא מוסרת ד"ש לכולם,וממש מעוצבנת ומתוסכלת שהיא לא מצליחה להגיב! רק שתדעו.

kedeman

New member
טוב... משהו קטן למחשבה למעיין

אחרי שדיברת איתי בטלפון יצא לי להיכנס להיסתכל על ההודעות שמחקו מהאתר (יש לי אפשרות דרך המנהל של הפורום לראות) ומצאתי שם קצת הודעות של מעיין אבל מה הבעיה בהודעות האלה? אני לא זוכר שאני מחקתי אותן לכן זאת כנראה מעין אבל גם אני הייתי מוחק הודעה אם זה היה בא בצורה של הצפה (מה זה אומר? לכתוב את אותה הודעה הרבה פעמים בצורה תעשייתית) על הסתימת פיות שאת אומרת אני אשמח לשמוע ולהבין למה ת מתכוונת כי אני לא מצאתי או שאולי לא הצלחתי לשים לב אליה

מאיושית

New member
ההודעה שנמחקה

הודעה שבגלל באג בתפוז נשלחה שש פעמים ברציפות. ההעתקים של ההודעה נמחקו אוטומטית, אחת מתוך השש נשארה. לא אני ולא שי מחקנו אותה. אבל אני באמת לא מבינה את עניין סתימת הפיות. מעיני- אולי תסבירי

למעלה