מחאה.

mic26

New member
כי אני לא דתייה

ומעניין לי את הסבתא מה פוסק רב זה או אחר. בכלל, אחרי כל הודעה על איזה מכתב רבנים יש לי צמרמורת לא נעימה. אני חיה טוב עם מה שאני עושה כי אני מצילה חיים וכי אני מנסה להיות חלק מקבוצה שמפחיתה את כמות הסבל בעולם. אורח החיים שלי רחוק מאוד ממה שלימדו אותי בשטיפת המוח של שעורי התורה. רק ציינתי שמי שממלא הוראות ופסקי הלכה של רבנים ומתעניין בהבלים האלה, (ואני מתכוונת למילוי הוראות, לא לקיום מצוות ואמונה בסיסית,) אני מבינה אם לא יבחר בלימודי רפואה משלימה כי גם ככה לא בא לו לחשוב באופן עצמאי. צעדים שיווקיים מגעילים יש בכל ציבור לצערי.

0 אור 0

New member
אנרגיות וצ'אקרות

אני מטפלת באמצעות אנרגיות וצ'אקרות בין השאר, אלו דברים שככל שאתה עוסק בהם אתה לומד לחוש אותם - בשבילי המצב של הצאקרות שלך הוא מוחשי לא פחות מהצהוב בעיניים, או הרגל שמתעקמת בהליכה. אין להם שום קשר לשום דבר חוצני/חיצוני/אלוהי , לא קשור לשום אמונה ולא לשום אל, ואגב: במרבית הקורסים שלמדתי , היו אתי אנשים דתיים, בחלקם אפילו חרדיים. המקום היחידי שזה התבטא, הוא בנושא מגע שבו אפשרנו לתרגל בין בני אותו מין.

חכמה בגויים - תאמין

אמונה אמתית בבורא העולם - ה' אחד ושמו אחד, האלוהים היחיד - ושמו גם שלום - הוא-הוא רופא כל בשר ומפליא לעשות. שליחים, יש לבורא העולם, ברחבי כל העולם, רבים - בכל ברמות המקצועיות / רוחניות, השיטות, השפות, הגוונים, ועם הבדלים קטנים או גדולים וענקיים ביניהם. גם היהודים מפוזרים על-פני תבל כולה - שומרי-מצוות וכאלה ששומרי-מצוות פחות - אין יהודי שאיננו שומר-מצוות ה' בכלל - גם לא אלה, שטוענים לחילוניות גמורה או לאפיקורסיות. כעס, רוגז, חימה - הרי גם אלה, בבחינת עבודה זרה הם. לכן, ראוי לנו לדון בכל דבר ועניין רק בעת רצון טוב, באהבה ובטוב-לבב - וללא נגיעה בפוליטיקה, כזאת או אחרת. ובאמת, מה משתמע מהמכתב עליו חתומים רבנים-נחשבים ? (לגבי חלק מהם - יודעת אני, שלמעשה, אינם מאמינים, הלכה למעשה, בריפוי טבעי. ואלה מביניהם שמאמינים ומקיימים - אין להם אומץ להמליץ באופן ישיר לתלמידיהם לגבי ריפוי טבעי. ואם כן, ממליצים - יהיה זה באופן פרטי בלבד גם, לדעתי, מסיבות "פוליטיות"). כל דברי נובעים מידיעה ממשית ולא מניחוש או השערה או סברה. והשאלה - היכן הגבול בין פרסום משהו ענייני של נושא כלשהו - שהוא נקי מפרסום, של מישהו או משהו מסחרי, שמעוניין להרוויח ממון וכסף, כמעט תמיד, על חשבון מישהו אחר זולתו. - התשובה - שאכן, כאשר נוקבים בשם ברור של מישהו או גוף כלשהו - שקופה ביותר. ואם נהיה כנים עם עצמנו - כבר שמנו-לב שלאן שנפנה, בכל אתר ואתר ובכל מילימטר שסביבנו - גם בכל עמוד כאן בפורום זה ובכולם, נתפס חלק מהעמוד על-ידי פרסומות של מי ושל מה שכדאי לפרסמו, דווקא כאן. לכן, נקודה זו של פרסום - אני מעדיפה לא לדון בה - זה עולמנו בדור זה, לטוב או לטוב יותר. ואין סיכוי שכל דבר ימצא חן בעיני כולם תמיד. ********* הריפוי הטבעי הוא הדרך הראשונה, הבסיסית והיסודית. והוא קדם בהרבה מאוד לרפואות, שאינן טבעיות. טבעי, הוא כל דבר, שלא!!!!! נוצר על-ידי אדם. האם ברור לנו ??? - שהאדם לא יצרו אותו !!!!! הרפואה המערבית-קונבנציונלית, בסך-הכל כמה שנים היא קיימת - ביחס לשנות קיום העולם, מ"בראשית ברא..." ועד היום ???? ורוב הדרך של רפואה זו היא מלאכותית ואיננה מתעסקת בריפוי אמתי. וידוע כבר, שבמסגרת לימודי הרפואה הקונבנציונלית - אין - ולא למדו ולא לומדים בריאות מהי ? - כן לומדים על הגוף המת ופתרונות מלאכותיים-כימיים- מכניים לסייע לאדם, שהפכוהו ל"כנוע ושפוט" שלהם, לחיות קל יותר - אולי - עם בעיותיו, שבדרך כלל מודחקות ומדוכאות עמוק פנימה לזמן-מה. - כך, שמעתי מפי רופאים ולא מעטים. הראייה וההוכחה ???? כמות הרופאים הקונבנציונליים הענקית. בתי-החולים, שכפי ששמם מעיד עליהם - הם בתי-חרושת לתעשיית חולים - לפי מספר המיטות שהולכות ומתרבות מדי רגע. כמו-כן, בואו לבקר בחדרי-המיון של בתי-החולים במוצאי-שבתות ובמוצאי-חגים - מי רוב האוכלוסייה שתמצאו ? - דתיים ואולי יותר דתיים-חרדים. ביקרתי שם המון פעמים - ב"ה כבן אדם בריא - יותר מדי פעמים, כך, שאין זה מקרי בלבד. ובהיותי כחלק מהאוכלוסייה הדתית (לאומית), וחברים טובים לי בכל מגזרי האוכלוסייה הדתית - מכירה אני את מנהגי-האכילה ועוד. אין פלא, שגודשים את חדרי-המיון וחדרי בתי-החולים בכלל. כמעט כולם לא שכחו את "הבשר והדגה" שהיו במצריים - גם זו עבודה זרה. ורבנים רבים שנחשבים מאוד אינם ממליצים על ריפוי טבעי, כי מהללים וסוגדים לרופאים הקונבנציונליים. ומשום כך, מכנים את התחומים הרבים ברפואה הטבעית, בשמות ובכינויים מוטעים. כך, מטעים את העוסקים ואת הציבור - אותם אנשים, שכן מעוניינים בריפוי טבעי באמת. טעות בהגדרות, לדעתי, מסיבות פוליטיות וזרות... = רפואה אלטרנטיבית / משלימה / חלופית = שמות, שלעיסוק שלי, למשל, אינם מתאימים כלל וכלל. עבורי, ריפוי טבעי הוא הדרך האחת לפתור בעיות, ואפילו בדרגות קושי וחומרה גבוהים - מצבים שהתהוו כתהליך טבעי - לחולי, מצוקה, דלקת, יבלת, ציסטה, כישלון של איברים בתפקודם הטבעי-בריא-תקין ועוד. עבורי - רפואה מערבית-קונבנציונלית היא החלופית, המשלימה והאלטרנטיבית. כך אני נוהגת כל חיי - וזה עובד מצוין לבריאות טובה יותר, איתנה יותר ורעננה יותר, ברוך ה'. ואומר רבנו בחיי - "הכל מהאיברים, שמשתמשים בהם, תמיד, על דרך הטבע = מוסיף תיקונם ומתחזקים מעשיהם !!! , וכאשר ימעט וישתבש שימושם - ייפסדו וייחלשו מעשיהם !!!!" והרמב"ם, גם הוא, בראש ובראשונה בעד הריפוי הטבעי. ותמיד מוטב להקדים רפואה למכה. לצערי, רבים יותר מדי, מבין שומרי-המצוות - בגוונים השונים - מתעלמים מהנחיות אלה בתורתנו הקדושה. כך, הפכו את הרופאים המערביים הקונבנציונליים לכלים בעבודה הזרה, שעובדים שומרי-המצוות וכל היתר, כאמור. ולסיכום דברי - שיצאו ארוכים, ותודה למי שהואיל לקראם - נמשיך אנחנו בשלנו ונוסיף בלמידת הטוב והנכון והמתאים יותר בצניעות וענווה, באהבה ובשמחה ובטוב-לבב ורצון-טוב. כאשר אבי ז"ל התחיל דרכו בריפוי הטבעי (עם עצמו ובריפוי העם) - היו יחידים ובודדים ממש. והנה, היום - אלפים רבים, שעוסקים בתחומים השונים של הרפוי הטבעי ומספרנו הולך ומתרבה ב"ה - כך, מתרבים הפונים והמתעניינים - מה נפלא ונעים ומועיל. בברכת בריאות נאמנה ואיתנה,
שלומית נצח

ינוקא1

New member
דברייך כל כך נכונים.

אני מסכים עם הכל. רק בנוגע לנקודה אחת קטנה שעלתה בדבריך , והייתי רוצה קצת לחדד אותה : התורה היא הרבה יותר בעד שמירת הבריאות מאשר בעד רפואה של מחלות. בריאות מושגת דרך הנהגת הגוף בצורה נכונה (כפי שפירט למשל הרמב"ם בתוך ספר ההלכות שלו) . וגם דרך הנהגת הנשמה בצורה נכונה (שלפי התורה זה קשור לאמונה ומצוות וכו' - בריאות רוחנית). דווקא הרפואה הטבעית \ רוחנית לסוגיה , הרואה את האדם כמכלול שלם היא הרבה יותר קרובה לדברים אותם התורה מלמדת מאשר הרפואה המערבית שרואה רק חומר ומתיחסת אל האדם כאל מכונה. בימי הנביאים , אם לאדם היתה מחלה כלשהיא הוא לא היה הולך לרופא אלא היה הולך לנביא. הנביא היה אומר לו אילו ממעשיו דרכיו או מחשבותיו עליו לתקן , כך היו הדברים מסתדרים באופן הרוחני וממילא הרפואה הפיזית היתה מגיעה. לכן התנ"ך בא בביקורת כלפי המלך אסא , על אשר שאל רופאים ולא שאל נביאים בזמן מחלתו ("גם בחליו לא דרש את ה' כי ברופאים" - דברי הימים טז יב). בימינו כאשר אין לנו נביאים ואנחנו שקועים בחומר , אז אנו כן עוסקים בריפוי חומרי (ואם צריך אז גם מחללים שבת לפי הוראה של רופא וזו נחשבת מצווה וחובה). זה מעיד רק עד כמה אנחנו רחוקים מאותו אידאל תנכ"י. עד כמה התרחקנו מהמקום שלנו. האידאל הרפואי לפי היהדות הוא ריפוי רוחני. ריפוי כזה שמשלב בתוכו כמה שיותר את רוח האדם , ולא רק ריפוי של גוף האדם. הרפואה המשלימה לסוגיה הרבה יותר קרובה למודל הזה מאשר הרפואה המערבית. מטפלים רבים ברפואה משלימה חזרו בתשובה (אני מכיר כמה וכמה כאלו). לדעתי זה בגלל שהרפואה המשלימה "פתחה" אותם לרבדים שאדם החי את העולם החומרי איננו רואה אותם. כאדם מאמין , לא יכולתי לבחור לעצמי מקצוע טוב יותר מאשר המקצוע הזה של רפואה טבעית. אומנם גם זה עדיין לא האידאל התנכ"י , אבל זה יותר קרוב לזה מכל מקצוע אחר.

השמצות על גבי השמצות..

די כבר להשמצות הללו שלך. כל כך הרבה שנאה וזלזול באנשים שעושים ימים כלילות בבתי חולים, חדרי מיון וניתוח, בתי חולים לילדים, פגיות, מרפאות שיקום וכו', מנסים להחזיר אנשים להרגשה טובה, לרפא מכאוב. את יודעת יותר טוב ?,בבקשה - תתעסקי בשלך, רפאי אנשים, הציעי אלטרנטיבה- הקימי בתי ריפוי, יש מספיק חולים, לא צריך לריב.. בתאוריות - כולם טובים. כמה אנשים הצלת היום למשל ? או שרק השמצת. העיקר הברכות והאהבה בחתימה..

ינוקא1

New member
החזון שלי

הוא להקים בית ריפוי אנרגטי בעוד כמה שנים. זה קשה - כי כל המערכת חושבת אחרת , כי תקציבים אין לרפואה משלימה והכל נשען על כסף פרטי , ובגלל שהרפואה הקונבנציונלית תתפוס את זה כאיום. אבל אני מאוד מאמין בזה וכולי תקווה שאזכה לראות את זה מתגשם.

למעלה