מחאה?!

shmupster

New member
מחאה?!

לא יודע אם אתם יודעים אבל הם מקבלים כסף על כל כניסה שלכם לאתר ועל כל פרסומת שאתם רואים.. נניח אלו שבצד או למעלה או אלו שיש מתי שלוחצים על המצלמות נניח שעל כל פרסומת פר אדם שרואה אותה (באתר) הם מקבלים 20 אגורות תחשבו על זה.. נניח ביום אני רואה משו כמו 150 פרסומות לפחות באתר שלהם שזה 30 שקלים ויש עוד נניח 5 אלף אנשים ביום... שזה זה יוצא 150 אלף שקלים על פארש... כל נתונים לא מבוססים על ידע קונקרטי אבל אני מאמין שזה בערך הולך ככה הסכומים אפילו יותר גבוהים בכל מקרה תחשבו עכשיו שאין שידורים אנשים מרעננים את האתר כל הזמן ועוברים לאיזורים אחרים באתר ובנתיים הם צוברים כסף חוץ מזה האתר הזה כל כך מלא פרסומות ככה שעד שהחלון עולה אני נרדם.. אז אני מציע לא להיכנס לאתר שלהם בכלל ולמי שאין הוט שיתעדכן בפורום הזה ושיחכה ליום ראשון בכל מקרה אני חושב שאם נתארגן נכון אם יתקפלו ויורידו חלק מהפרסומות או לפחות לא יפסיקו את השידורים..

LoveMyLife

New member
150 פרסומות? חחח

מה יקרה אם תצפה כמה דקות ביום בערוץ 20? גם ככה יש פה עדכונים כל הזמן.

shmupster

New member
אני כמעט ולא באתר שלהם כי הוא כבד

ואני רואה ערוץ עשרים... העיקרון פשוט מפריע לי... זה כאילו חלטורה מטורפת האתר, שזה מסחטת כספים יותר נכון. באתר הקודם לפחות היית מקבל כמות סבירה של פרסומות..

MineraL

New member
חחחחחחח זה נראה לך גוגל אדסנס?

התשלום נקבע מראש ולא פר קליק או כניסה. ד"א, ההפקה נזונה מפרסומות וחסויות ולא מסמסים, הם משיגים מיליוני שקלים על הפרסומות האלו.

MineraL

New member
ואגב הנתונים שלך לא נכונים

המספרים הרבה יותר גבוהים. יש לאתר הזה מספר אלפים כניסות שונות ומספר עשרות אלפים אם לא מאות כניסות רגילות.

shmupster

New member
סבבה..

קודם תודה על הלינק! אני יודע שהנתונים שלי לא נכונים.. אני רק מדבר על העיקרון.. ואם לא ייכנסו לאתר הם כן ישימו לב וכן זה יפגע להם בהכנסות.. ואולי זה יגרום להם לשינוי כי עכשיו למשל שי היה קרוב לשעה בוילה וראינו רק מתוך זה דקה.. וביום ראשון בשידור לא ניראה את כל מה שהיה.. וזה פוגע בעניין של הריאלטי והשידורי לייב..

למעלה