מחאה

אילתושי

New member
מחאה

על מחירי הדיסקים! מה זה צריך להיות! הם ממש מגזימים עם המחירים. למי יש 80 שקל להוציא על דיסק אחד עלוב!? בגלל זה אני צריכה לחשוב אלף פעמים לפני שאני קונה דיסק חדש, וזה נורא מעצבן.

hospital_food

New member
REGA

דיסק אחד עלוב? טוב באמת מוגזם, 80 שח זה עוד סביר,האלבומים שאני נוהג לקנות עולים 89 ולכן... אני קונה מכאן 20-50 שח לדיסק משומש במצב מצויין http://www.djangomusic.com/home.asp

@יעל@

New member
באמת רק בגלל זה אנשים התחילו

להוריד שירים!!!! אז שלא יתלוננו אצלנו שאנחנו מפרים זכויות יוצרים!

dylan

New member
לא נכון

התחילו להוריד שירים כי זה היה אפשרי, זמין ונוח.. גם זול, ברור.אבל לא ר-ק בגלל זה התחילו להוריד שירים, אפילו לא בעיקר בגלל זה, יכול להיות שגם, בחלק מהמקרים.. בקשר למחירים הם באמת מוגזמים, בדיוק בגלל זה יש המצאה שמוכרת בשאר העולם, בארץ שמעו עליה רק מעטים והיא נקראת חרם צרכנים, אין קשר בינה לבין עבירות על החוק.

dylan

New member
תיקון ניסוח דפוק...

שינוי לשורה הראשונה בעצם: זמין נוח ובחינם.. את ה"גם זול, ברור" אפשר להעיף.. ובמקום זה: והמחירים של דיסקים חדשים באמת גבוהים מדי היום. אוף.. סליחה..

PORCUPINE

New member
אי אפשר...

לעשות פה חרם צרכנים. המצב גם ככה קשה ביותר. לא חסר למדינה הזאת צרות?

dylan

New member
?

אני לא בטוח אם היית ציני או לא, אם כן, תתייחס להודעה זו כמבוטלת.. למה חרם צרכנים זה צרות? אם המחירים גבוהים מדי (והם בהחלט גבוהים מדי) מפסיקים לקנות עד שמורידים אותם לרמה הגיונית (60-65 ש"ח לדיסק במחיר מלא) רק בארץ המחירים כ"כ גבוהים (גם בבתי הקולנוע) כי בעלי העסק יודעים שלצרכן אין כח ואפשר לזלזל בו..

למעלה