מחאה

מחאה ../images/Emo88.gif

אם עוד פעם אחת מסתיימת משימה ורואים חבר מהשבט המפסיד שמתוודה "אני שונא להפסיד"- אני משתין עליו, אני משתין על בני ביתו, אני משתין על הטלויזיה ואני משתין על פלוסי ולוסי (סתם כי הוא אובססיבי)!

קפצילי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול !!! זה באמת מתחיל להטריף ! "אני שונאת להפסיד" "אני לוקח הפסדים ממש קשה" "אם יש משהו שאני שונאת זה להפסיד" די כבר עם זה !!!!!!!

droriko

New member
הקטע הוא

שהם לוקחים 4 אנשים שונים ברצף , וכל אחד מהם אומר שהוא שונא להפסיד רק בוריאציה שונה (כמו הדוגמאות שנתת) זה נראה כמו מערכון גרוע של קצרים

זה כלום מה פתאום גל מודח ? הוא צריך לצאת

מהמשחק , כמו הסיני המבוגר בהשרדות האמריקאית שהייתה לו חסימת מעיים . מורידים את המשחק לזנות .

naama59

New member
../images/Emo6.gif

עזבו את הוידויים האלה, צריך לחתוך 90% מהוידויים. *יואב ועידן פותחים את הקשרים בחבל* עידן: נראה לי שיואב קצת מתקשה יואב: התקשתי קצת מעיין: ראינו שיואב קצת מתחיל להסתבך עידן: נו אז מה הוא עשה עד עכשיו? ועוד ועוד ועוד ועוד
אנחנו רואים על המסך מספיק, לא צריך 90 פרשנויות לכל צעד

כרגע זה לא מזיז לי יותר מדי

אני מעדיף לסתכל על השיפורים לעומת העונה הקודמת, שאפילו יוסי בובליל היה יכול להבין שמשהו שם מסריח.

naama59

New member
שיפורים?

לא מצאתי שום שיפורים. הפרקים עדיין ארוכים יותר, קאסט משעמם, מודחים ברורים ושינוי חוקים. אם הם לא יתחילו להתעורר ולהעביר את הפורמט הם ימשיכו לאבד צופים שבמילא כבר לא רואים את התוכנית כמו פעם..

blur2

New member
וגם אם אריק יגיד עוד פעם 'מאיר כזה דפ"ר'

הבנו את זה בפעם ה-10

אבל זה כזה מצחייייייייייייק

דפ"רניק טיפש נמאיר הזו פשוט דפ"רניק טיפש ערס מצוי מב"ש!!! ולאשכנזים מעליי... מזרחי, לעומת זאת, היה מנצח וצוק אני משתים עליהם (המפסידים). גו פרידמן גו!!!

t0mi

New member
חחחחחחחח יו

בדיוק אני וחברה שלי דיברנו על זה שאנחנו משתגעות שאומרים "אני שונא להפסיד", כי אנחנו ממש בטוחות שיש אנשים שיבואו ויגידו "יש! הפסדתי! איזה מזל, אני כל כך שונא לנצח"

חחח בדיוק

בפעם הראשונה שחפרו על זה אמרתי "אה, פשוט אני מפסיד להנאתי, זה התחביב שלי!"

למעלה