מחאה!

DeepTiffany

New member
מחאה! ../images/Emo58.gif

מיכאלה הפכה להיות סדרה טרגית ביותר, מוגזמת לא הגיונית ובעקבות כך גם לא מהנה העניין החל במוות של משה, ממשיך בעובדה שמיה חולת איידס דרך החמרה רצינית במצבה של גילי (המסכנה)
ומסתיים בכך שמשה שכולנו ראינו אותו מתפוצץ בבירור ברכב אמור לחזור לסדרה (על פי השמועות) אני צופה מכורה ונלהבת שלא הפסידה ולו פרק אחד קוראת לכם להפסיק לצפות בתוכנית! יש גבול למה שאנחנו מוכנים לספוג. במקום תוכנית מהנה שאמורה לאפשר לצופים להעביר שעה קלילה של בידור בערב קיבלנו תוכנית מדכאת עד כדי כך שעדיף להעביר לחדשות בערוץ 2 כדי להתעודד!

מיכל1082

New member
בסוף הכל יהייה טוב...

וסדרה לא חייבת להיות HAPPY END כדי להיות טובה. חוץ מזה שלדעתי זה ממש טוב ש
נתנו למיה איידס. זה מוסר השכל מעולה.

נעמהdj21

New member
צודקת... אני בכיתי והרבה זמן לא

בכיתי ובטח שלא בגלל טלויזיה... אבל להפסיק לצפון - לא מסוגלת

orit colombo 1

New member
אז אם בכיתם..

זה אומר שזו סדרה טובה ומצויינת... אבל אם הכל ייהיה ורוד אז זה היהי משעמם ואז זה ממש לא יראה כמו חיים אמיתיים, השחקנים רוצים להראות כאילו זה חיים אמיתיםם השחקנים והבאמים ובסוף הכל יהיה טוב... ואם באמת בכיתם והרבה זמן לא בכיתם בגלל טלוויזיה ועכשיו בכיתם אז זה באמת כאילו אמיתי... הכל יהיה טוב גם אותי זה קצת מבאס... יהיה טוב! טוב חפרתי

yaaarin

New member
מיכאלה בכלל לא מייצגת את החיים

האמיתיים!!! מיכאלה זה סתם עלילה מופרכת ולא הגיונית ובכלל לא מייצגת את החיים האמיתיים, אבל זה יפה ולא נפסיק לראות אותה!

לארוצה אל תראי מה אני יגיד לך../images/Emo26.gif

אנחנו לא נפסיק לראות את זה.... זה כל הקטע שיהיה עקשן אין מה לעשות.....גם אם זה תלוי שאנחנו נבכה או משו כזה....ככה זה טלנובה זה: בגידות,שקרים,אהבות,בכיות,מוות...וכל זה ..... מקווה שהבנת את המסר!!!!!!! האי סי שלי:318522884 מסנג'ר:[email protected] מייל: [email protected] היינו החברות הכי טובות כמו אחיות בנפש ובנשמה ......
ואת פתאום שאלת אותי שאלה די משונה...
" תגידי מה יותר חשוב לך החיים שלך או אני??" ואני השתתקתי לרגע ועניתי לך " החיים שלי"...... ואת עזבת אותי נטשת אותי
...מרוב שהיית פגועה ממני....
ואני לא הבנתי למה???............................
כי את עזבת אותי בלי להבין שהחיים שלי זאת את!!! מוקדש לאפרת המדהימה כי את אפרתוש את כל החיים שלי
!!! מואה!!!!!
נתן
מתה עלייך!!! מואה
אפרתוש
מאושפזת עלייך!!!! מואה
נירו
חולה עלייך !!! מואה

נכון!! אני בכיתי בגלל טלויזיה

באחד הפיגועים שהיו..ובמשחק החיים.היו 2 פרקים מרגשים!!! שליה וירון התאבדו ובפרק האחרון שניגמר!!! במיכאלה קרה לי שבכיתי אבל ישלי מזל שלא ראיתי ת'פרק של יום ראשון! כי לא הייתי עומדת בהתפוצצות..הייתי ישר בוכה..! (נכון..בתחילת הסדרה היה סבבה כי היה מזה מצחיקקקקקק...אבל גם עכשיו) בקיצור כמו שאמרו..! עם הצליחו לגרום לנו לבכות..זה אומר שהשחקנים מאוד מאוד מאוד מאוד מוכשרים (דהה מי לא ידע את זה?!) והתסריטאים..הם ממש מעוליםםם!! אבל ת'אמת?! יש משו במה שאת אומרת..יש יותר מדיי אקשן..עוד לא הבנתי איך כל הבעיות יפתרו בכ''כ מעט פרקים שנשארו?! *מצפה להפתעה---->
* קיצר..שאני חושבת על זה וקוראת את הספוילרים אני חושבת שחלק מהבעיות לא יפתרו!! נכון שזה קצת מדכא אבל עם בסוף זה לא יסתדר..אז הסדרה לא כל כך מוצלחת.. למשל במשחק החיים..או בכל סדרה אחרת תמיד הפרק האחרון יש בו מנגינה והכל מסתדר..זה הכי כיף לראות איך הכל נפתר והחיים טוביםםםםםםםםםם למי שעד לפני כמה פרקים היה רע והוא ממש ממש היה מבואס...! קיצר..תראו כמה בעיות יש... חובבי הספולרים רדו.... שונאי הספוילרים צאו מההודעה (לטובתכם) -מיה חולה באיידס..צריכים לטפל בה! -מושיקו צריך לחזור.. -גילי צריכה להחלים -משה צריך לקנות דגים חדשים ולהיקשר אלייהם (חיחיחיחיחי) -צריכים ללדת את קשת.. -בהתחלה חשבנו שמיכאלה תשתנה אבל אנחנו רואים שלא אז-מיכאלה צריכה להירצח! -רענן צריך לברוח/להשתנות..(כי המזימה התגלתה וכי הוא רצח את מיכאלה!!) -דורין צריכה לצאת מהבהלה והטראומה ולהתרגל לזה שהיא לא איבדה את משה (אני מתארת לעצמי שיש היא תראה אותו היא תבין) -הם צריכים להסתיר את העובדה שמשה חי.. -צריך לשבור לפולנסקי ת'ידיים -דוד צריך להחלים&מורדי לדבר (אולי!!!) -מיה צריכה לספר לכולם על האיידס..ובעיקבות זאת דן עוזב ת'בית! -גיא יבין שמיכאלה היא הרעה בסיפור -צריך לסגור את ההתחזות (של אסי...ורענן העוזר) הרצח (של מיכאלה) היריה (בדוד)..את הרצח של אלפונסו.. שיסמין תהיה עם דן או צבי מלייקה תהיה עם דודי (נראה לי שככה קוראים לו) או עם יובל שנוגה תמצא אהבה (כנראה שרענן ישתנה) ויש עוד מלא מלא מלא מלא דברים לסגור... אני ימשיך תכף..פויייייי... כל זה ועוד מלא ששכחנו אמורים לקרות ב20 פרקים (פחות!) הקרובים

למעלה