מחאה על התערבות גסה

יאנוס

New member
מחאה על התערבות גסה

להנהלת הפורומים: אני מוחה בכל תוקף על החסימה שהיתה ביום כיפור להודעות בפורום "אתיאיזם ודת". כלא מאמינה רציתי לנהל שיח עם בני שיחי אולם בשל החסימה שחסמתם נמנעה ממני האפשרות לעשות זאת. זו כפיה דתית שלדעתי אינה יכולה להתקיים ברשת ובמיוחד בפורום שעניינו נושא אתאיזם ודת. אגב: ביום כיפור שעבר הפורום היה פעיל.

dean4

New member
זאת היתה תקלה

נראה לך שבפורום אתאיזם לא יתנו לך לכתוב ביום כיפור?!

neko

New member
מתוך מאות הדתות בעולם, יש רק אחת

שמקבלת את יום כיפור כיום קדוש.

neko

New member
אתה עושה לי חיים קשים...

דין אמר: • זאת היתה תקלה נראה לך שבפורום אתאיזם לא יתנו לך לכתוב ביום כיפור?! אתה אמרת: ° ודת... - יתכן שסתם רצית להזכיר את שם הפורום, אבל לדעתי התכוונת רק לדת אחת ולקשר שלה ליום כיפור. ורציתי להזכיר לך את זה...

Lu Tze

New member
ואם כבר,

אם מחשיבים את החלק של הדת (וכמובן שצריך להחשיב אותו) זו עוד סיבה לכך שהפורום יהיה פתוח בשבת. זה נגד דתו של הנוצרי לקיים את יום כיפור, כך גם דתו של המוסלמי, האבורג'יני, הבודהיסטי ועוד מילארדי אנשים דתיים ברחבי העולם. יש רק כמה מיליוני דתיים שלא מסכימים עם השאר.

לא. התכוונתי רק לבקש שהוא לא

ינכס לעצמו ולאתאיסטים ככלל את הפורום. הפורום הזה (להבדיל מ'חופש'), הוא שלי כמו שלו בדיוק.

neko

New member
כל הפורומים הם של כולם, כל עוד הם

כותבים בתחום הפורום. גם אבותינו היו שמחים לכתוב בפורום "חופש" (אם היה קיים במאה ה-16) על חוויותיהם של הכפייה הדתית (שכללה בעיקר עינויים ונשיקות צלבים).

אם לא תגרשו אותם...

לי אישית לא נעים בפורום בגלל היחס של כמה מהכותבים ה'אתאיסטים'.

למעלה