מחאה למנהלי הפורום איפה התמונות, הוסיפו לכתבות תמונות, ירדתם 5 רמות עם המעבר לאתר החדש
A avbn New member 13/2/03 #1 מחאה למנהלי הפורום איפה התמונות, הוסיפו לכתבות תמונות, ירדתם 5 רמות עם המעבר לאתר החדש
מ מיקי בר אור New member 13/2/03 #3 מחאו כפיים... אל דאגה קצת סבלנות, החברה עבדו שעות נוספות כדי להכניס את כל המאמרים, גם התמונות ייכנסו, אל תדאג. ויותר מזה, עוד תראה שהמאמרים כאן מאפשרים לשלב יותר תמונות בגדלים שונים ובתוך המאמר.. עוד שבוע שבועיים והכל יסתדר...
מחאו כפיים... אל דאגה קצת סבלנות, החברה עבדו שעות נוספות כדי להכניס את כל המאמרים, גם התמונות ייכנסו, אל תדאג. ויותר מזה, עוד תראה שהמאמרים כאן מאפשרים לשלב יותר תמונות בגדלים שונים ובתוך המאמר.. עוד שבוע שבועיים והכל יסתדר...
G GAINTשי New member 13/2/03 #6 אם כך,אז אני רגוע...../images/Emo163.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif
א איציק הופמן New member 13/2/03 #4 העברנו את החומר קצת בחיפזון... ואנו מוסיפים תמונות וקישורים בהדרגה. להגיד שירדנו חמש רמות זה הגזמה: אחד הנושאים הכאובים בוואלה היה נושא התמונות, וברוב המאמרים והכתבות לא היו כאלה.
העברנו את החומר קצת בחיפזון... ואנו מוסיפים תמונות וקישורים בהדרגה. להגיד שירדנו חמש רמות זה הגזמה: אחד הנושאים הכאובים בוואלה היה נושא התמונות, וברוב המאמרים והכתבות לא היו כאלה.
ר רמי לשם New member 13/2/03 #5 והנה הסנונית הראשונה זה די הרבה עבודה ולכולנו יש גם משרה מלאה חוץ מהפורום, אז טיפה סבלנות בבקשה.
ב בר פשפשים New member 13/2/03 #7 אופס.. חשבתי מחמאה ובאתי להצטרף../images/Emo8.gif באתי לעודד ! רוצה לומר- כל הכבוד על המאמץ ועל השאיפה לשפר בקושי חלף שבוע מאז הגעתם והפורום מתגבש לכדי דוגמא חיובית בעיקביות קנאית, משדרג לוחות בהבנה, מרבה פונקציות כנבגים ומשבט טרולים בחיבה ! קבלו חיזוק.
אופס.. חשבתי מחמאה ובאתי להצטרף../images/Emo8.gif באתי לעודד ! רוצה לומר- כל הכבוד על המאמץ ועל השאיפה לשפר בקושי חלף שבוע מאז הגעתם והפורום מתגבש לכדי דוגמא חיובית בעיקביות קנאית, משדרג לוחות בהבנה, מרבה פונקציות כנבגים ומשבט טרולים בחיבה ! קבלו חיזוק.
פ פורום אופניים New member 14/2/03 #8 תודה, בר!../images/Emo51.gif אני גונבת כמה שאני יכולה... אפרת לוין
פ פורום אופניים New member 14/2/03 #9 הנה תמונה יפה. לינק בפנים בין המנחשים את זהות המצולמים יוגרל סיבוב עם אחד מהם אפרת לוין
ב בועז ארובס New member 14/2/03 #10 את השם של הגמל אני יודע, אבל השם.. של הרוכב ברח לי..... סתם, ברור שזה צ'יפו
ב בועז ארובס New member 14/2/03 #13 טוב... אני גר בדרום.. אז גמל כבר.. יש לי בחניה. אבל אשמח לתרום קצת מניסיוני לאלוף העולם הנוכחי.
ע עמנואל בלחסן New member 14/2/03 #14 בועז, איפה אתה גר, אני לשעבר גם מהדרום. ליתר דיוק מושב תלמי-אליהו שבנגב המערבי. לא כל-כך רחוק מקיבוץ בארי.
בועז, איפה אתה גר, אני לשעבר גם מהדרום. ליתר דיוק מושב תלמי-אליהו שבנגב המערבי. לא כל-כך רחוק מקיבוץ בארי.
מ מייר גור תמר New member 14/2/03 #15 אל תשויץ, ../images/Emo3.gif היום כבר לא צריך להגיע לדרום בשביל גמל, להלן שניים שחיים בין הביצות ביער חדרה. קרדיט לפבל שצילם.
אל תשויץ, ../images/Emo3.gif היום כבר לא צריך להגיע לדרום בשביל גמל, להלן שניים שחיים בין הביצות ביער חדרה. קרדיט לפבל שצילם.
ב בועז ארובס New member 14/2/03 #16 ../images/Emo9.gifאויייי מצטער, התבלבלתי!!!!!!!! התכוונתי שצ'יפוליני כבר יש לי בחניה, ושאני יכול ללמד את הגמל כמה דברים..... טעות שלי....
../images/Emo9.gifאויייי מצטער, התבלבלתי!!!!!!!! התכוונתי שצ'יפוליני כבר יש לי בחניה, ושאני יכול ללמד את הגמל כמה דברים..... טעות שלי....