מחאה ופרידה

מחאה ופרידה

שללו ממני בברוטליות את חופש הביטוי בפורום הזה. על כך אני מצר, וראיתי שעשיתם זאת גם לאדם יקר כמו "אסטרולוג". אבל אם אני לא רצוי, אני אלך. ואני לא מתכוון לכתוב פה יותר אף מילה, אלא אם אראה שתהיה פה מחאה גדולה על זה שחסם אותי מנהל הפורום. אולי זה עוד מהכעס שחשפתי את העבר שלו - שהוא עשה עבירה פלילית.

ה ר ב

New member
פסח כשר ושמח

הערב יום שלישי אי"ה יש להקפיד בבתים על בדיקת חמץ , מחר בבקר ערב החג נבצע שריפת חמץ במאורגן , את הפרטים על המועד המדויק לשריפת החמץ תקבלו בדאר האלקטרוני שלכם בהתאם לפנייתכם אלינו. בחול המועד יפעל השרות ההלכתי שלנו למענכם מהשעה 8.00 עד 13.45 רצוף

סיסטאר

New member
מי יבצע אתה? למה לשרוף אם אפשר

לאכול.אה כבוד הרב.נראה לי שאתה חי בתוך בועה. מה אתנ חושב שמישהו מקשיב למה שאתה אומר? נדפק לך הראש חזק מאוד.

חבר, אתה לא חסר!

גם כבוד הרב נחסם כעת. סליחה מאלו שהגיבו לו ונמחקו, הייתי חייב למחוק כמה תגובות לצורך חסימתו.

wr האחד

New member
רק עכשיו הגעת למסקנה שאתה לא רצוי

אתה חייב להיות ממש אדיוט

R a c h e

New member
מחאה על שחסמו אותך../images/Emo35.gifחס וחלילה../images/Emo70.gif

להיפך, יהיו רק מחיאות כפיים...

אני מוחה

על כך שאדם עם התבטאויות שמראות על צרות אופקים, גזענות, ואטימות כמו שלך עוד חושב בחוצפתו שמישהו יימחה על עזיבתו. מעולם לא נסית להשתלב או להתחבב והתבטאויתיך פגעו בהרבה אנשים (כללית ופרטית) ולכן אין שום סיבה נראית לעין שתשאר.

לגיבלרטר הנכבד

הנושא של חופש הביטוי ומגבלותיו, נושא סבוך הוא מבחינה משפטית, כמו גם מבחינה מעשית. ברור שאין חופש ביטוי מוחלט בפורומים ובצ'אטים, כי אז לא היה צורך במנהלים. כתבתי על כך בצורה מנומקת אתמול בפורום "תפוז משוב" כאן, ובצורה יותר מנומק, בהודעה הזו. בכל אופן, מקווה שתמצא את האפיק הנכון להביע את דעתך ולהשפיע. העיקר ,לענ"ד, לקחת את הכל בנימה הראויה עם קורטוב של הומור בריא...
כמובן בלי להגרר לליצנות...
בהזדמנות זו תרשו לי להודות לגב' אריאלה ב., שהסירה את החסימות ממני בפורומים שבניהולה, דתיים וחוזרים בתשובה. בברכת פסח כשר ושמח לך ולכל בית ישראל, וחג שמח סתמי למיעוט שלא שומר על כשרות החג... אסטרו*

ידו בכל

New member
אני מוחה

על שחזרתה לפורום בניק אחר למרות שחסמו אותך. הנה ציטוט מהכללים: "מובהר בזאת, כי החברה רשאית להפסיק את השימוש באתר החברה עקב הפרת תנאי מתנאי הסכם זה. כל משתמש שהורחק ע"י החברה לא יוחזר גם לא בשם משתמש אחר. המשתמש ישפה את החברה, עובדיה, מנהליה, בעלי מניותיה או מי מטעמם בגין כל נזק, הפסד או אובדן רווח, תשלום או הוצאה שייגרמו להם- ובכלל זה שכ"ט עו"ד והוצאות משפט עקב הפרת תנאי שימוש אלה".

למעלה