מחאה וסליחה

מחאה וסליחה

שלום לכל חברי הפורום. ספק בדיחה ספק מחאה אבל אני אחד מקוראי ומשתתפי הפורופ הוותיקים נטלתי לעצמי בשבוע האחרון מספר שמות בדויים ופירסמתי הודעות מגוחחות. אכן הדבר גרר הרבה רוגז אבל הפורום היה פעם הרבה יותר עמוק ומעניין ונראה שבחודשיים האחרונים השתלטו עליו כל מינ ארחי פרחי שפשוט דירדרו אותו לרמות שלא יאמנו. אז הסיפור הזה אולי הפיג קודם כל את השיעמום, הוציא כמה חתולים מהשק, ואפילו לימד מישהו איך משתמשים בניקוד (קמץ חיריק וכו´) במחשב. סלחו לי אם לא עד יום כיפור אז אחריו, ואני מקווה שהפורום יחזור פעם להיות כמו שהיה בעבר. אנא הזהויות השטוטיות שבחרתי לי, אנא מחקו אותן מרשימת המשתמשים והרגישו חופשיים למחוק את כל ההודעות בשמן שאינן מביאות תועלת לפורום. בברכה : מוריהי אואשיבה הישראלי הנדיר הישראלי המכוער אברהם יצחק ויעקב טרמינל אי לאב יו (תודה למאיר אריאל) (השמות הנ"ל הן השמות בהם השתמשתי)

השרשור שהתחיל את הבלגאן - נמחק,

וברוך שפטרנו. אם יש למישהו שאלות, טענות או השגות, אפשר לכתוב - בלשון מנומסת ובלי השמצות, בבקשה!

למי שלא תהיה

אתה בין השאר גרמת למס´ אומניות לחימה להראות מגוחכות וחבל באיזה אומנות לחימה אתה מתאמן? נ.ב במה שעשית הראת רמה נמוכה והתנהגות ילדותית

למעלה