מחאה אנטי חתולית

מחאה אנטי חתולית

תיראו החתולי רחוב ממש אבל ממש מתחילים לעצבן אז תגידו חיה מתוקה עדינה אבל תיראו אי אפשר ככה שהם נוברים כל היום בפחים עושים רק בלאגן מיללים כמו תנים גורמים לפיזור של זבל בכל האיזור תיראו אני מציע להתחיל לעשות הרעלה המונית של חתולי רחוב אי אפשר !!!!!!!!!!! בדיוק כמו שבעלי כלבים אוספים את החרא שלהם והם קשורים בחצר ככה חתול בלי בעלים צריך למות או ללכת למקלט של כמה מתנדבים משועממים כמוכם פה בפורום . . . ודרך אגב גם מאוד כיף "הבליטות" האלה בכביש עוד שלד של חתול צריל להכין מחתולי רחוב מזון לכלבים

מנהלות הפורום נוטשות ומזניחות

את הפורום לכן הטרולים חוגגים ואני חשבתי שכשייש שתי מנהלות אז הפורום מושגח ומטופל כפליים

f e l i n e

New member
דווקא ורד הגליל שעשעה אותי יותר../images/Emo6.gif

מאותו חמור ירוק. או שמא היה זה חזיר ירוק? זכרוני בוגד בי, מתעתע בי. באופן כללי מאוד- אני חובבת טרולים, בתנאי שהם מנפקים תגובות ציניות חדות ושנונות. חבל שלא זה המקרה. לא הפעם. ממש ממש לא. מדובר בהודעה מבחילה שהיתה נמחקת לולא ההערה המאירה ששורשרה אליה, לכן תשאר כאן לדראון עולם של אותו... אממ.. קוף ירוק? אלצהיימר... אממ, סמרק ירוק? אה, דמנציה אוחזת בי, נסכם: טרול ירוק. נ.ב שימו לב, הירוק כותב במספר פורומים נוספים. מעניין אם גם שם הוא קורע את המשתתפים מצחוק בהודעות שמהללות התעללות פחדנית, ושרות הלל לבורות עצובה.

אוקיי תיראי

אם את חושבת שאת כל כך נעלה וחכמה למה את מגיבה ברמה ירודה משלי .? ודרך אגב אולי את יודעת להשתמש במילים אבל את מפצה דרכם על חוסר הIQ .. מקווה שתגדלי שכל יום טוב

f e l i n e

New member
../images/Emo122.gifמדוע התוקפנות../images/Emo35.gif יש לנו חיים

את יודעת. שימי לב שהודעותי כאן הן משעות שונות של היממה, כי בכל דקה פנויה שיש לי אני בודקת את הפורום. לימור נוהגת כמוני. גם אם מנהל נכנס פעם ביום- הוא עושה עבודתו בצורה מספקת. שוב, אנשים עובדים, לומדים, נפגשים עם חברים. אפילו אם הם מנהלי פורומים. אם יש לך תלונות כלשהן פני להנהלת הפורומים (מנהל שלישי של הפורום הביטי מעלה וראי
)

לימור י

New member
מנהלות הפורום אינן נוטשות ומזניחות

את הפורום אלא מה לעשות לחלקינו יש חיים מעבר לפורום הזה. אז נכון שלך רוויטל היה את כל הזמן שבעולם בשביל להיות בפורום 24 שעות ביממה אבל מה לעשות למירב ולי יש חיים, לימודים, בני זוג, פעילויות למען המאבק\עמותה, טיפול בבעלי החיים שברשותינו וכן גם בילויים. אני לא מאמינה שמישהו כאן מצפה מאיתנו להיות נוכחות סביב השעון. טרולים תמיד היו בתפוז וכנראה שגם תמיד יהיו, זה לא סוף העולם !!!! חוץ מזה מה כבר קרה???? נכנס טרול ודיבר שטויות !!! החברים המקסימים כאן כבר יודעים שאין טעם להתיחס וזהו נגמר הסיפור. נכון אילו חיינו היו סובבים סביב הפורום הזה בלבד אולי היינו נמצאות כאן בשביל למחוק את ההודעה מיידית אבל מה לעשות לשתינו היו התחיבויות אחרות. כל אחת מאיתנו מקפידה להכנס לכאן לפחות פעם ביום גם אם זה באמצע הלילה, ועד כמה שאני יודעת את היחידה שיש לה טענות כלפי אופן הניהול שלנו. חבל מאוד רוויטל שניסית להשתמש בתירוץ זה כמו ברבים אחרים לפניו בכדי להתנגח ולהעליב את מירב ואותי, חשוב מאוד להזכיר לך ולכולם כאן שלא אנחנו הינו אחראיות לסילוקך מהניהול וחבל שאת לא זוכרת ששתינו פעלנו לטובתך. אין לי מושג מדוע את סוחבת איתך רגשות כל כך שליליים כלפינו אבל ההערות העקיצות וההתנגחויות הקטנות שלך בנו הגיעו כאן לשיא מכעיס, אם יש לך אי אלו טענות לגיטימיות כלפינו נשמח אם תצרי איתנו קשר בכדי ללבן אותן בצורה ישירה במקום להמשיך ולרמוז על גבי הפורום שאנחנו לא מבצעות את תפקידנו נאמנה.

יה-בה-יי חתולי הרחוב התחילו

את הריבים מוקדם היום, הא? תרגעו ידידיי, קחו ליטוף קטן מתחת לצוואר, ותנו נשיקה... מייאו....

f e l i n e

New member
לי יש חתולי בית../images/Emo6.gif אבל חתולי הרחוב

בהחלט מייללים בעוז הלילה. ככה זה שעוקצים אותם ומתנכלים להם. הם התאפקו והבליגו כבוגרים תקופה ארוכה מאוד מאוד. אבל כשנחצה גבול הטעם הטוב הם הסירו את הסופט פאוז.
אני מסכימה עם לימור ומלותיה
.

madow

New member
מסכימה עם כל מילה שלך לימור

נכון אני קצת מעדרת לאחרונה מהפורום, בגלל עיסוקים וכו', אבל אני תמיד נהנית להיכנס לכאן ולקרוא..אחלה פורום יש לכם!!! ואתן מנהלות ממש טובות, לא כמו ההנהלה הקודמת שעכשיו מצאה לנכון להתנח בפורום ולהעיר הערות גועליות וסנוביות ביותר. מה לעשות, ככה זה טבע האדם שמסלקים אותו או מדיחים אותו הוא ישר נכנס למגננה ומתקיף מכל הכיוונים, ואני ממש לא חושבת שאתן צריכות לקחת ברצינות את מה שרויטל אומרת לכן, אתן לא מזניחות את הפורום, לא כמו מנהלים אחרים שאני מכירה שהפורום שלהם גווע לחלוטין רק בגלל שלא השקיעו בו יותר. נהפוך הוא לא ראיתי בכל תפוז פורום יותר מושקע כמו שיש כאן בחתולים, וזה רק בזכותכן. ואת לא צריכה להצתדק ולתת דין וחשבון לגב' רויטל רק בגלל שהיא עוד מעיזה להתלונן על אופן ניהולו של הפורום, חוצפנית כזאת!!!

מקודה

New member
הנה עוד חולה נפש ברח מאברבנאל...

איזה כדור אתה צריך לקחת היום? את הורוד או את הכחול? יאאלה תתנדף לנו מהמסך יא אהבל...!

האפי לי

New member
אני אספר לך מה אתה מזכיר לי

ומקווה שתבין לבד מה זה אומר עליך לפני מספר חודשים איש אחד עבר רגלית בשכונה שלנו, מפח לפח, חיטט וחיפש אלוהים יודע מה פתאום בבניין מולינו יצא אחד השכנים והתחיל לצרוח עליו שלא יגע בפח כי אנשים כמוהו תמיד משאירים לכלוך מסביב ואם הוא כן נוגע שגם ינקה אחיו כשאני רואה מישהו נובר בפחים זה עושה לי לבכות ולרחם עליו כשאנשים כמו אותו שכן וכמוך באים בתגובות כאלו זה מעורר בי גועל ושיהיה לך יום טוב

ציפציף1

New member
בקיצור

תראו מה אידיוט אחד הצליח לעשות לקומם אנשים, צריך לדעת לא להתייחס לכאלה שמשעמם להם בחיים והדברים שהם עושים או אומרים מדברים בעד עצמם מדוע לאותם האנשים אין מה לעשות ומשעמם להם, ובקיצור בזמן שאחד כזה כותב צריך לעשות רק: ...... ולכסות ממש ממש כמו החתולים.

אור007

New member
צריך להכין ממך אוכל לכלבים!

יא חתיכת אידיוט! לא מגיע למדינה שלנו אחד כמוך! לך לאסוף פקקים של בקבוקים, כנראה רק בזה אתה שולט. אף אחד לא שאל בכלל את דעתך, מאחל לך חיים נעימים, או שלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!! לך תשיג חיים!

רן 007

New member
../images/Emo18.gif טרול ( מגעיל ) ../images/Emo18.gif

איך שלא קוראים לך הדבר היחיד שאתה מזכיר לי בצבעך הירוק הוא רק דבר אחר .. וזה חרא של ציפורים .. אתה נשמע ככה וסביר להניח שגם נראה ככה.. ומה שבטוח שיש לך מוח של ציפור אם לא פחות .. לכל יצור חי מגיע לחיות ולבעלי החיים מגיע לחיות בדיוק כמוך והיתי אומר שאפילו יותר .. הרבה יותר !! גם אנשים נוברים בפחים אולי נרדים אותם גם?? רוצה?? נראה שהגעת למטרת זריעת הרעל הפרובוקטיבי שלך בפורום וחבל שאיך מסוגל לפתח דיון ענייני תוך מתן כבוד לכל היצורים החיים. בני האדם אינם עליונים .. הם רק חושבים ככה. אף אחד לא קבע שאתה יותר חשוב מהחתולים .. תתביש לך!!

למעלה