מז"י. מזה??

מז"י. מזה??

שלום אנשים! אני מסופח כרגע לפלוגה מ´ בבקו"ם. פלוגה מ´, למי שלא מכיר, זאת פלוגת המתנה כזאת לטירונות או לסיווג ליחידה. אני ממתין לסיום בדיקות רפואיות לפני סיווג ליחידה קבועה. ראיתי קצין מיון לפני הטירונות, וחזרתי אליו אחרי (לפני כשבוע). הוא שלח אותי לפלוגה הזאת. עכשיו - היום בבוקר הודיעו לנו (אני ועוד כמה חברה) שאנחנו הולכים לראות קצין מיון שוב (כולנו באמצע תהליך של בדיקות רפואיות להורדת פרופיל - אך כרגע עם פרופיל קרבי). למזלינו - היום כבר נגמר ונתנו לנו פסים הביתה - אמרו לנו לחזור מחר בשמונה - ואז נראה אותו. יש שמועות שהוא רוצה לשלוח אותנו למז"י. מזה מז"י? איפה זה בכלל? מזה אומר אם אני מסופח לשם? אני יכול להמשיך בדיקות רפואיות שם - או שישר ישלחו אותי ליחידה קבועה? בכלל - מה עומד להיות איתי אם אני מתפנה לשם? (אפ-שר שלא להתפנות?) בתודה (רבה) מראש לכל מי שיטרח לענות,

girl next door

New member
מז"י

מז"י = מפקדת זרועות היבשה בסיס גדול שנמצא ליד צומת קסטינה לשם מגיעים כדי להשתבץ ביחידה מז"י אחראית על כל הפיקודים - צפון דרום מרכז ועורף לכן תוכל להגיע משם לכל מקום אתה יכול להמשיך בכל התהליכים הרפואיים שם .. אני חושבת . בכל מקרה אל תצפה ליחס מלבב מקצין המיון שם - עוברים אצלם מאה כמוך ביום לגבי שאר השאלות אני לא בדיוק יודעת אז אני לא אענה סתם ..

H20

New member
מה זה מז"י?

מז"י (מפקדת הזרוע לבניין הכח ביבשה) היא המפקדה האחראית על כל חילות השדה: חי"ר, שריון, הנדסה קרבית ועוד. למז"י כפופים בסיסים בכל הארץ (דוגמאות: מתקן אדם, ביסל"ש ועוד רבים וטובים...), אך המפקדה עצמה נמצאת בסביבות צומת קסטינה (אזור קרית מלאכי), ומדובר בבסיס פתוח.

H20

New member
ביחידות מז"י

יש גם חיילים קרביים, גם תומכי לחימה וגם ג´ובניקים... ובכלל, אל תתייחס יותר מדי לשמועות בצבא... יש לאנשים (במיוחד כשהם לחוצים) נטייה להמציא/להגזים/לשקר. פשוט תחכה לקצין מיון, ותראה מה קורה. הוא לא יכול לשלוח אותך לתפקיד שלא מתאים לפרופיל שלך.

החיוך

New member
תבקש ללכת לקשת אם לא יורד לך פרופיל

הטירונות קצת קשה, אבל אחרכך זה שבוע בבסיס שבוע בבית...ותנאים מעולים

levi234

New member
צודק!

אני בקשת וזה באמת אחלה תפקיד! היציאות אפילו יותר טובות משבוע שבוע וגם התפקיד עצמו די מעניין

למעלה