מז"א ממיס אורגני? מזה בכלל?
B bhmi100 New member 24/5/06 #2 נוזל שממיס חומרים אורגניים. כלומר חומר אורגני במצב צבירה נוזלי שיכול להמיס חומרים אחרים (בדכ אורגנים גם כן)
נוזל שממיס חומרים אורגניים. כלומר חומר אורגני במצב צבירה נוזלי שיכול להמיס חומרים אחרים (בדכ אורגנים גם כן)
A Apple Cherry New member 24/5/06 #6 אז מה בעצם יקרה אם... יש לי חלבון במבנה שלישוני בתמיסה מימית. אני מאדה את המים וממיסה אותו מחדש בממס אורגני? האם יכולו שינויים במבנה החלבון?
אז מה בעצם יקרה אם... יש לי חלבון במבנה שלישוני בתמיסה מימית. אני מאדה את המים וממיסה אותו מחדש בממס אורגני? האם יכולו שינויים במבנה החלבון?
ל לִימוֹר New member 24/5/06 #7 כן במים הוא מקופל כך שהחומצות ההידרופיליות בחוץ וההידרופוביות בפנים, ובממס אורגני להיפך.
S samata New member 24/5/06 #3 ממס אורגני הוא תערובת של כהלים, אשר מטרתם לבצע מיצוי בתהליך התגובה. כלומר - מטרתו למצות (להגיב) כמה שיותר עם חומר מסויים בכדי להשיג את התואצות הנדרשות. אני מניח שלמדתם הפקה של אשלגן-חנקתי (KNO3), - מטרת הממס בתהלים זה הוא למצות את את ה-HCl מהתהליך.
ממס אורגני הוא תערובת של כהלים, אשר מטרתם לבצע מיצוי בתהליך התגובה. כלומר - מטרתו למצות (להגיב) כמה שיותר עם חומר מסויים בכדי להשיג את התואצות הנדרשות. אני מניח שלמדתם הפקה של אשלגן-חנקתי (KNO3), - מטרת הממס בתהלים זה הוא למצות את את ה-HCl מהתהליך.
ס סטיב הקלידן New member 24/5/06 #8 ../images/Emo45.gif למשל DMSO,DMF, "אתר", אתיל אצטט, ליגרואין[פטרוליום אתר] ועוד..
P pelegs New member 24/5/06 #9 למעשה המון פחממנים נוזליים זכורים לי לא מעט ניסויים עם מתילן-כלוריד, כלורופורם, ואלקנים שונים - כולם המיסו יפה מאד כל מיני חומרים א-פולריים אחרים.
למעשה המון פחממנים נוזליים זכורים לי לא מעט ניסויים עם מתילן-כלוריד, כלורופורם, ואלקנים שונים - כולם המיסו יפה מאד כל מיני חומרים א-פולריים אחרים.