מזרע -כפר תבור

מזרע -כפר תבור

מבקשת המלצה על מקומות מעניינים לטיול-בילוי לבני שנתיים-שלוש באיזור קיבוץ מזרע. ובכפר תבור. (חוץ מגן גורו ובסחנה).

יש יופי של מקומות בכפר תבור ובאיזור

בכפר תבור יש את מוזיאון המרציפן ואת הג'ונדירלנד שבקלות ניתן להעביר יום שלם !! על שני אתרים אלה... מומלץ בחום ...מקומות שנועדו ונבנו לילדים ומבוגרים שטרם התבגרו...

עוד אתרים באזור מזרע

בקבוץ יש מוזיאון מורשת מקומי קטן ונחמד גבעת המורה מעל עפולה היא בהחלט מקום נחמד לטייל ולצפות לסביבה עין יזרעאל יכול להיות נחמד מאד אם יש שם מים (לבדוק) ומעט אנשים הגלבוע יכול לתת תצפיות נוף נחמדות אם יש ראות טובה בעפולה יש פארק חדש עם אגמון מלאכותי ומדשאות גדולות נהלל לא רחוקה וגם יפעת עם מוזיאון התישבות נחמד בכפר יחזקאל יש רפת נחמדה ובאזור יש אתר שנקרא ברווזים בכפר

ששש

New member
עין יזרעאל

עדיין חורשת אקליפטוסים נחמדה ומוצלת, אך לדאבוני זו תקופה (כנראה עוד משנה שעברה) שאין בו מים כלל.

עין שרונה

בפורום טיולים וידיעת הארץ היתה המלצה על עין שרונה, מסלול קצר שמתאים למשפחות ונמצא ממש ליד כפר תבור. ואם אתם מחפשים מקום טוב ולא יקר לאכול, ממליצה על מסעדת סהרה שגם נמצאת לא רחוק. מוזיאון הטרקטורים ג'ון דיר לנד גם הוא מומלץ. ילדים מתחת לגיל 4 לא משלמים לעומת זאת ההורים כן. (אני מציינת את זה כי אני שילמתי בשביל לשבת בצד עם התינוק של אחותי, בדיאבד הייתי נשארת איתו בצימר ההממוזג ושולחת רק את בעלי עם הילדים).

למעלה