מזרנים לאימון ביתי?

Vegaro

New member
מזרנים לאימון ביתי?

שלום, רציתי לברר אם מישהו מכיר שיטה או רעיון איך להכין משטח לאימון ביתי, או מקום כלשהו לקנות מזרונים במחיר סביר. כל עזרה או טיפ יעזרו, תודה :)

שני חיילים מאקב"ן שמשרתים ביחד

דיווחו על מזרוני פלציב צבאיים שמצמידים אותם אחד לשני ואפילו על מרצפות הם לא זזים. הם קלים ומצויינים לנפילות לדבריהם. בזכותם, הם לוקחים איתם דוג'ו נייד לכל מקום בארץ שבו מציבים את היחידה שלהם. אפשר בטח לקנות במפעל "פלציב" אבל לא בדקתי את הענין לגבי קניה קמעונאית. בהצלחה

אלישיר

New member
קרטון של מקרר...

בעזהי"ת או יותר נכון, שניים. חותכים אותם ממצב קופסא למצב משטח, שמים אחד על השני, עושים חורים בפינות וקושרים הדוק עם אזיקונים, והופ יש לך שטח אימון של 2.5 מטר על 4 מטר.

Vegaro

New member
רעיון מעניין

אבל גם בטח כשמתגלגלים יש רעש כזה קרטוני, גם בטח הוא מאוד לא עמיד, וגם אם רוצים לחבר כמה קרטונים ביחד, האזיקונים יכולים לעשות בך שמות אם אתה נופל עליהם :)

אלישיר

New member
../images/Emo13.gif עמיד מאוד...

בעזהי"ת מנסיון. הקרטון של אריזות המקררים, הוא לפחות כפול בעוביו, אם לא יותר, מהקרטונים הרגילים, ולא כל כך מהר תצליח להתעלל בו, במיוחד לא כשמדובר על שני קרטונים. את ההתסייגות על "רעש של קרטון", לא הבנתי. את האזיקונים, אתה מחבר באופן שהבריח שלהם יהיה בצד התחתון ולא בצד העליון, ואז אין שום בליטה, ובכלל: אם מספיק לך שטח של 2.5 מטר על 2 מטר, אז מספיק רק קרטון אחד כנ"ל מקופל לשניים, ואז גם אותם לא צריך.

Vegaro

New member
וואלה, עכשיו רק צריך מקרר :)

סתם, באמת תודה על הרעיון, אני אנסה

כשאני במילואים אני עושה כפיפות בטן

על ארגזי קרטון פרוסים בהם מגיעה אספקת מזון (כמו ארגזי לחם). זה די נוח.

קטריס

New member
מאיפה כל בתי הספר קונים את

המזרונים האלו שכולנו משתמשים בהם? אני אשמח מאוד לקנות 4 כאלו. עד עכשיו אני מתאמן על גילגולי הנינג'יטסו שלי על השטיח בבית וזה לא פשוט על השכמות
וגם כל גילגול מעלה פלומת אבק.

Vegaro

New member
גילגולים על רצפה

בדיוק היום המורה שלי אמר שאני יכול לעשות אינסוף גלגולים על המזרן וספק שאני אלמד לעשות אותם נכון, צריך להתאמן גם על משטחים קשים..

ש מים

New member
גלגולים על הרצפה

אסור להתחיל להתאמן על הרצפה. הרצפה אינה סלחנית לטעויות. האימון/גלגול על רצפה יכול (וצריך) לבוא רק אחרי שיש לך את הידע, היכולת והבטחון, שנבנו על המזרן. מעבר לכך שיש המון גלגולים ובלימות שפשוט אי-אפשר לבצע על משטח קשה. אני בעד גלגול על רצפה, ככלי לבדיקת שלמות/"נכונות" הגלגול שלך, ככלי לבדיקת "העיגוליות" שלך והרכות שלך, אבל לא ככלי למידה.

Vegaro

New member
כן, אחרי שנה וחצי נראה לי שאני מוכן

גם המשטח שאני מתכנן עליו הוא DECK עץ מוגבה כחצי מטר ע"י מוטות מתכת. נראה לי שהוא הולך להיות הרבה יותר קפיצי מרצפת בטון :)

למעלה