מזרן פעילות

ZeroTime

New member
מזרן פעילות

לא מצאנו מזרן פעילות לתינוקות בגודל ובצבעים שרצינו, לכו חשבנו לעשות בעצמינו, לפתור את הכיסוי - אין בעיה, אחת האמהות היא תופרת, וזה ממש פשוט, לכן אנחנו רק צריכים לרכוש את המילוי המתאים, והיא תתפור את הכיסוי בהתאם. האם הכיסוי בד"כ עשוי מבד מיוחד (חסין אש אולי) או כל בד רגיל (טריקו ?) Will do ? אם כבר עושים לבד, אנו מעוניינים במזרן עבה במיוחד (בערך פי שלושה מהעובי הסטנדרטי), לכן עלינו לרכוש מלבן מהחומר הזה (בגודל 200X200 למשל) - איזה חומר מומלץ ורצוי ? תודה !

אילה לי

New member
לא יודעת לענות, אבל יש לי עצה

לא בטוח שכדאי מזרן גבוה כי כשהילד\ה יתגלגלו אל/מ הרצפה וגם יזחלו, רצוי שלא יפלו ויוכלו לעלות ולרדת בקלות. בהצלחה!

מניסיון אמא לתאומים בני שנה וחודשיים

הכי טוב מילוי ספוג, שכבה דקה לא יותר מ3 סנטימטרים, כך בשלב מסוים הם מתהפכים הרבה, שאם חס וחלילה יפלו לא יקרה להם כלום, אגב, אני רכשתי שניים שונים (לא איכותיים-חבל על הכסף) אחד היה במילוי אקרילן והשני פוך, מזל שלתינוקות שלי לא היתה אלרגיה לפוך, עד שגיליתי מה סוג המילוי הם היו כבר הולכים ולא משחקים במזרן,ואחרי שאת שמה בכביסה יוצא סמרטוט, המילוי בצד אחד של הכיסוי, אבל לא מזמן רכשתי אחד גדול, לפיקניקים וכדומה, הוא מצוין, מילוי ספוג, מתגלגל , קל לאיחסון והכיסוי שלו כותנה מאוד עדינה למגע ,עם אפליקציות יפות של חיות פירות וירקות, עלה לי 499ש"ח, אבל גיליתי שבקלות הייתי יכולה לתפור אותו דבר ויעלה הרבה פחות. אגב, ראיתי בחנויות של שקל אחד, אפלקציות מהממות לתינוקות, שעולות רק שקל, אני תפרתי לתינוקות שלי על השמיכות והמגבות, מאוד אהבו

למעלה