מזרמי פולירון

כדלקמן

New member
מזרמי פולירון

נכנסתי לחנות מזרנים ואני מתלבט בין שני מזרנים של פולירון, האחד רשום עליו wind והשני נקרא אמריקן לאטקס, כשאני מחפש באינטרנט את שני המזרנים האלה באתר של פולירון הם לא קיימים, אצל זכיין אחר של פולירון קיבלתי שם של מזרן וכשבדקתי, שוב השם הזה לא קיים ברשת או לפחות באתר פולירון.
למישהו יש רעיון? יכול להיות שכל משווק ממציא שמות למזרנים כדי שיהיה בלתי אפשרי להשוות מחירים?

המלצה

קפצי למפעל, (כן הוא בזיקים, זה קצת רחוק מתל אביב, 45 דקות נסיעה), יש להם בחנות המפעל המון מזרנים "פסולים" במחירים של חצי מחיר ומטה, את סיבת הפסילה סביר להניח שלא תמצאי, זה יכול להיות תפר עקום או כתם על הבד שהוא יצא איתו מהמפעל. אבל לא משהו שאי אפשר לכסות עם סדין וכיסוי מיטה ששמים במילא, או להפוך את המזרון לצדו השני.
תמצאי לך משהו, תקני, תחזקי את הדרום, תחסכי גם פערי טיווח, כולם יצאו מרוויחים.
&nbsp

3תיתי

New member
לא בדיוק

כי לא תמיד יש גודל מתאים בדיוק ב"פסולים" ואז מבלים זמן בנסיעה לזיקים, רק כדי להסתובב ולנסוע בחזרה. אף אחד לא מבטיח מתי יהיה ומה. עניין של מזל. ולפי מה שהתרשמתי, גם לא יאמרו לך בטלפון.

תמרה 448

New member
אני מציעה לך להיזהר

מחנות ברח' הרצל בת"א שנקראת רהיטי צבר שאולי. הוא משווק מזרני פולירון, קניתי ממנו והוא ממש רימה אותי. רק איום בתביעה ופניה דרך מפעל פולירון עזרו לי לבסוף.

nimrat

New member
אם מכר לך מזרון פולירון

אז איך הוא יכול היה לרמות אותך ?

למעלה