מזרח תיכון חדש!!!!!!!

מזרח תיכון חדש!!!!!!!

הניסיון המדיני שנעשה עכשיו, שבו שתי מדינות ערביות, מצרים וירדן, מציעות עצמן כמתווכות הוגנות, חשוב לא פחות מהמטרה שלשמה קמה היוזמה המצרית-הירדנית. בפעם הראשונה עשויים הסכמי השלום שחתמה ישראל עם ירדן ומצרים להניב דיווידנד מדיני ולא רק חלומות על שיתוף פעולה כלכלי או תרבותי. הפירוש המעשי של היוזמה הזאת הוא שישראל מתחילה לנהל מו``מ עם מצרים וירדן על תוכנית מדינית, שנועדה לבנות מערך יחסים חדש עם מדינה ערבית שלישית - פלשתין. בנזימן - הארץ מהיום)

שרוף

New member
אי אפשר לתקן את הרכב

ולהשאיר את הגלגלים בחוץ. קרי קודם כל שישראל תנהל משא ומתן עם מצרים וירדן על החזרת השגרירים שלהם לארץ. ואחר כך אחרי שהשגרירים יחזרו אשר להתקדם הלאה במדיניות השלום השקרית.איך אומרים הצברים פרה פרה.

שרוף

New member
פרס הוא Old Fart

אני לא רוצה ללמד אותו כלום אני אזרח ויש לי זכות להביע דעתי והיא. שבאמת קיבלנו מזרח תיכון חדש אבל שונה בתכלית ממה שהבטיח פרס. לכן מקומו בפנתיאון ההיסטוריה. מעבר לכך מדוע אתה לא מתיחס לעובדות? האם היית מוכן לנהל משא ומתן על התשלום הסופי בעבור הדירה שקנית כשהמטבח עוד לא גמור? כנראה שכן.

שרוף

New member
זה ששרון רוצה אותו לצידו אומר

לי רק דבר אחד. ששרון גם כן Old Fart. האמת שברגע ששרון הכריז שהוא רוצה ממשלת אחדות ידעתי שאת הקול שלי הוא לא יקבל. ואכן בבחירות האחרונות שמתי לבן בקלפי ואני לא מצטער לרגע על בחירתי. כל הממסד הזה רקוב מושחת ומזוייף וכל מי שבוחר בממסד הזה מזוייף בעצמו. אם אין לאזרחי ישראל מספיק שכל לראות שמוכרים אותם למרבה במחיר שמשקרים אותם במצח נחושה ללא בושה זאת הבעיה של אזרחי ישראל.

שרוף

New member
זה קצת קשה אבל אולי

אפשר להחליף את הממסד? את השיטה?

כל הזמן מחליפים.....שרוף!

ימין בשמאל. ימין בשמאל. ימין בשמאל. ימין בשמאל. ימין בשמאל. ימין בשמאל. ימין בשמאל. ימין בשמאל. ימין בשמאל. ימין בשמאל. ימין בשמאל. ימין בשמאל. ימין בשמאל. ימין בשמאל. ימין שמאל בימין בשמאל. אתה רואה שזה לא עוזר!

למעלה