מזרח תיכון חדש.

קרן ט

New member
פרופורציות....

כל אחד שקוע בתוך הסרט הפרטי שלו... לפעמים בלי הודעה מוקדמת אתה מקבל "פרופורציות"! מלחמות... לא מבינה בהן... ומזרח תיכון חדש- אין לי מושג מתי יהיה כאן. אני קיבלתי לפני כמה דקות מייל בנוגע לילד מהגן שלי (שהוריו עוברים גרושים קשים) הוא ואמו עברו אלימות קשה והוא היה צריך לראות דברים נוראיים. בסופו של דבר הוא זה שלקח החלטה והתקשר למשטרה.... איך מגיעים למקומות כאלו?? ואני אומרת בקלות! מה שחשוב, לדעתי, בסיפור של גרושים מורכבים זה שיהיה לפחות הורה אחד אחראי. ושהוא זה שידע מתי לקחת צעד אחורה כשעניינים מתחילים "להתחמם".... מלחמות כן כשאין ברירה, רק זכור- מה המטרה! ונסה לעשות דברים עם חיוך ורוגע

Rtitan

New member
אלו לא פרופורציות, אלא חבטות של ממש...

פרופורציה היא למשהו שניתן למדוד אותו... אלימות, מכל סוג, היא משהו בלתי מדיד לחלוטין... אלימות לא מעמידה לי את העולם בפרופורציות, אלא מצמיתה אותי ללא יכולת להבין. יש משהו מאד רע באלימות שמתפרצת בין בני זוג שנמצאים בגירושין - הבעת חוסר היכולת לדבר ולתקשר במילים שמוצאת את פורקנה באלימות היא נוראה. חוויתי אלימות לא קלה בחיים שלי, במשך שנתיים הייתי קורבן להתעללות של ממש בבית הספר התיכון (בית הספר "חוגים" בחיפה) שלמדתי בו במהלך כיתות ז' וח'. היא הפסיקה רק אחרי שאחי הגדול מת ולחלאות ההם לא היה ממש נעים להכות מישהו שאח שלו מת. מה שאני זוכר משם, הוא בעיקר את המורים ש"לא רואים ולא שומעים", וכשכבר היה לי אומץ לספר על זה - לא עשו כלום והאלימות רק החמירה, אני זוכר את הבדידות שלי בסיטואציה ההיא, את ההנאה שלהם מחוסר האונים שלי, ו... את החברות המצחקקות שלהם. את המשקעים מהתקופה ההיא אני נושא עד היום, ולקח לי המון זמן לבטוח שוב בבני אדם, מה שכן - כשאני מאבד את האמון במישהו, הוא "מתאדה" מהחיים שלי ללא עקבות. ליבי ליבי עם הילד ההוא שראה את האלימות בין הוריו, וכלפיו... זה רק תחילת הסיפור עבורו
.

../images/Emo201.gifלצערי

החברות המצחקקות האלה מוכרות לי מאוד מימינו אנו. השיר הזה מצמרר. שנים לא שמעתי אותו ואף פעם לא התעמקתי במילים שלו.

קרן ט

New member
היי

אולי באמת פרופורציה זה משהו מדיד....אבל כשאני בתוך ה"סרטים" של עצמי, כשאני בטוחה שהחיים שלי והגרושים שלי הכי קשים ואז אני מתמודדת עם מקרה כזה אני אומרת לעצמי "על מה את בוכה?...." שייה סופ"ש רגוע ומהנה...

NoaModiin

New member
כמה עצוב שילד צריך לגלות בגרות שכזאת...

מישהו צריך לנער את ההורים שלו...שיבינו שהמלחמות פוגעות בילדים יותר מכל. ילדים שלא ניתנה להם זכות הבחירה למי להיוולד או עם מי לחיות לאחר שהוריהם התגרשו. עצוב שהאגואיסטיות והאגו של ההורים פוגעים בסופו של דבר בילדיהם

ליבליב1

New member
ואו....

השיר הזה לוקח אותי למקום רחוק לא פשוט אך מצמיח מאוד. [ולא, לא קשור לגרושין שלי] וזה מצטרף.... בשבילכם!

אין מלחמה ללא מפסידים...

וחוסר תגובה זו לא תמיד חולשה. העוצמה יכולה לבוא מאוחר יותר ובלי הפעלת כוח הנראה או נשמע. ...בכל מיני מקרים.

למעלה