מזרח ארה"ב...

• פותח הנושא *DOR*
  • פורסם בתאריך

*DOR*

New member
מזרח ארה"ב...

חשבתי לתכנן טיול לפני הגיוס למזרח ארה"ב. היעד העיקרי הוא ניו יורק. חשבנו (אני וחבר\ים) להיות בניו יורק בערך שבועיים. בנוסף לניו יורק, רצינו לגוון קצת. יש לכם הצעות?? חשבנו להשכיר אוטו ולצאת קצת מחוץ לגבולות העיר ניו יורק, רציתי לשמוע הצעות מכם בעניין הזה. בבקשה פרטו לגבי התקציב בכל דבר ודבר. כמו כן, אנו מתעניינים באיזור של פלורידה - מיאמי\אורלנדו. רצינו משהו קצת יותר 'צעיר'... שמש ים וכאלה. אבל חוץ משמש וים מה יש לכם להציע לגבי פלורידה? ומהם בערך מחירי הטיסה מניו יורק לפלורידה? זה לא בר ביצוע להגיע שם ברכב נכון? זה בטח בזבוז זמן וכבר הדלק יעלה קרוב למחיר הטיסה לא? בסך הכל אני יכול להגיד שהכל בא בחשבון. קאמפינג, לונה פארקים, שופינג, הכל הכל... אנחנו רוצים טיול מאוד מגוון. אך בבקשה לא לשכוח לפרט בעניין הכסף. תודה רבה רבה, דור.

sela v

New member
שאלות

כמה זמן אתם רוצים להיות בארה"ב? ומתי אתם מתכננים לסע?

*DOR*

New member
תגובה...

אנחנו רוצים להיות בארה"ב מספר שבועות. לא סיכמנו עדיין על כלום. ואנחנו מתכננים לנסוע שנה הבאה בסביבות ספטמבר.

sela v

New member
אבל זה עוד המון המון זמן

אני ממליץ לך בסוף ספטמבר, תחילת אוקטובר לראות את השלכת המדהימה בניו אינגלנד, במדינות וורמונט, ניו המפשיר ועוד... לגבי פלורידה, העיקר שם זה פארקי השעשועים, ותתכונן להוציא 45$ ליום רק על הפארק, אפשר למצא אכסניה באזור בפחות מ-20 דולר. מה עוד אתה רוצה לדעת?

ashkenazi15

New member
תשובות

אז ככה לגבי פלורידה, ניתן בדרך לפארקי שעשועים למיניהם לקנות כרטיסים מוזלים בצורה מרוכזת לכמה מקומות אם אני לא טועה סדר גודל של 100 דולר ל-3 פארקים. כמובן שמעבר לזה יש צורך בלינה שעדיף לעשותה מחוץ לפארקים ולהגיע כל בוקר לפארק כי בפנים המחירים גבוהים מאוד. לגבי מיאמי זו העיר שלכם אם אתם מחפשים חופים מדהימים פאבים ומסיבות ומזג אוויר מצויין. (חם ונעים בדר"כ אך אפשר גם להתפש בגשם) לגבי ניו יורק, בעיר עצמה אפשר לבלות תמיד אבל בהחלט מומלץ לצאת לגיחות בבוסטון וורמונט. ויש עוד מקומות רבים ומגוונים. עוד המלצה כדאי מאוד לטייל עם תרמיל ומקל בפארקים הלאומיים, האמריקאים מסודרים מאוד וזו חוויה שלא כדאי לוותר עליה.

*DOR*

New member
תגובה...

היכן יש פארקים לאומיים באיזור? ולאילו גיחות אתה מתכוון?

הבעיה בגיחות ובפארקים

שזה בדרך כלל דורש רכב- ובגלל גילם הצעיר אין סכוי שישכירו להם אור

למעלה