מזרח אפריקה בחגים

• פותח הנושא maz
  • פורסם בתאריך

maz

New member
מזרח אפריקה בחגים

הבנתי שספטמבר-אוקטובר זו תקופה גשומה בקניה וטנזניה. חשבנו על טיול שיכלול גם ספארי בכמה שמורות וגם טיפוס על הר קניה ולקינוח זנזיבר. הגשמים בתקופה הזו משמעותיים כך שזה יפריע לטיול?

sela v

New member
לפי מה שאני זוכר

התקופה הגשומה מתחילה באוקטובר. אני טיילתי שם לפני שנה באותה תקופה, ומנסיון כדאי לעשות את הטרק בתקופה הפחות גשומה, לא כיף ללכת בביצות. זה מהר הרוונזורי באוגנדה, שמאד מומלץ. לא טיפסתי אישית על הר קניה. מה שכן טיפוס על הרוונזורי זה לפחות 500 דולר לשבוע, הר קניה יותר זול. לגבי זנזיבר הייתי שם לפני כמה שנים באוגוסט, וירדו קצת גשמים וזה לא ממש הפריע, אין לי מושג איך שם בתקופה הגשונה, לפי דעתי זה בערך אותו דבר רק פחות תיירים.

maz

New member
מזה חששתי../images/Emo4.gif

להיות באי טרופי כשיורד גשם בלי הפסקה כבר ניסיתי (בתיאלנד באוקטובר). לא כיף. אז אם גם הר קניה לא מתאים, כנראה שנדחה את הטיול הזה לפעם אחרת. עכשיו צריך לבחור יעד חדש . קשה קשה

sela v

New member
למה?

תסתכלי בקישור מהלונלי פלנט לגבי מזג האויר בעונה שאת מתכננת. תחילת ספטמבר מתאים להר קניה. ועוד משהו לגבי מזג אוויר, זה לא תמיד משהו שאפשר לצפות. למשל אני גר עכשיו פעם שנייה באנגליהץ שגרתי פה בשנה אחרת, לא הפסיק לרדת גשם, השנה כמעט ולא ירד.

למעלה