מזרחי (695437):

מזרחי- ניתוח טכני - תחת מעקב

בנק מזרחי -במגמה ראשית עליה מאז פברואר השנה עלה ב 50 אחוז עם תיקון טכני של שליש באמצע הדרך תיקון בריא ויפה והמשך גל העליות . כרגע נמצא במאין דישדוש ומנסה לפרוץ את נקודת השיא של 1430 הדשדוש נמצא בין 1352 ל1430 ומי שיישבר קודם יבשר על הבאות. שניה סטיה שלילית בין המתנדים (מצב קלאסי לדישדוש ), וכרגע מבחינה טכנית טהורה אנחנו צריכים להיות עם היד על הדופק. ברגע שנפר. קו 1430 זהו יהיה איתות קניה מובהק ביותר רצוי שזה יקרא עם מחזור גדול יותר מאשר המחזור שהיה בניסיון הפריצה הקודם (29.10), ושיסגור מעליו בסוף היום. מי שמחזיק במניה יכול להשים סטופ לוס ראשון ב 1352 וסטופ לוס שני ב 1325 עם יירד מרמות אלו הוא ישנה כיוון מטה. אני מאמין כי הפריצה תבוא דווקא למעלה בגלל המגמה הראשית והמשנית ובגלל התנהגות המניה בתיקון הטכני שראינו בחודשיי הקיץ (מעיד על עוצמה), ולכן חברים יד על הדופק ביום הפריצה אני נכנס.... הגרף:

m g d

New member
תודה!!!!!!!!!!!

סופסוף!!!!!!! תודה עידו אתה מלך... כבר עמדתי להישבר היום עם המניה...

RonenM62

New member
לא להשבר ידידי... גם עידו וגם ג'קי

עובדים על כל הרשימה שביקשתם אתמול...סבלנות.

m g d

New member
אני רואה שתואר מומחה בא עם חבילה

איכותית של "סינג'ורי" פורום!!! :> כל הכבוד על הפורום שהרמת כאן בזמן כה קצר....

בכיף MGD אני תמיד מוכן לעזור

אתה תמיד יכול לשאול אותי לגבי מניה ספציפית כזו או אחרת.... עידו :)

RonenM62

New member
מזרחי (695437):

הבנק עוסק בפעילות בנקאית מסחרית, משכנתאות וחברות לשרותים פיננסיים. בנוסף, פועלת הקבוצה בחו"ל באמצעות חברה בת בנקאית בשוויץ ובאמצעות שלושה סניפים של הבנק. הנהלת הבנק החליטה להקים סקטור לבנקאות ישירה במטרה לרכז את הפעילות הבנקאית הישירה בבנק, באמצעות מכלול ערוצי התקשורת השונים, תוך התרכזות בצירוף לקוחות לפעילות באמצעות האינטרנט. בנוסף, פועלת החברה בערוצים נוספים כגון: קופות גמל, קרנות נאמנות ופעילות בניירות ערך. החברות המאוחדות העיקריות שלה הן: "בנק טפחות", "חברת השקעות של בנק מזרחי"- עוסקת בהשקעות בחברות שונות, "עמדה"- עוסקת בניהול קרנות נאמנות, "המזרחי ליסינג"- הפועלת כזרוע תפעולית של הבנק לביצוע עסקות מימון בתנאי שכירות לתקופות ארוכות, "מזרחי חתמות"- עוסקת בניהול, חיתום ויעוץ לחברות בתחום ההנפקות של ני"ע ו"אישי ישיר"- חברה לביטוח. קישור לאתר הבית של החברה

למעלה