מזרחית=רוע

מזרחית=רוע../images/Emo70.gif

כוסראבאק נדבקתי במגפה השחורה(חום כהה למען האמת). כשהגעתי לסדנה שלי בצה"ל הכרתי את השותפים שלי לחדר: רמי, אנטון, יוסי ואחמד. מי שבאנו לדבר עליו עכשיו זהו אחמד. אחמד: בחור דרוזי מאיזה כפר ליד כרמיאל. הוא לקח דיסק מזרחי של יוסי שבדיוק יצא לרגילה והתחיל להשמיע את אותם שני שירים בלופ במשך שבוע שלם. בהתחלה הייתי מכבה לו את זה כל פעם בסתר(כמובן שהוא היה מדליק את זה מיד חזרה). אחר כך הייתי נותן לו להשמיע את שני השירים ולא הייתי מקשיב ולאט לאט בצורה מוזרה מצאתי את עצמי שר את הפזמון של השירים האלו ברחבי הבסיס. חבר שלי מיכאל אמר לי: תיזהר מזרחית זה מגפה אתה תמצא את עצמך בסוף שומע את זה בבית. ככה כל העניין הזה התחיל. היו כמה "אחמדים" בצה"ל שהיו חופרים לכולם עם אותם שירים וככה כולם נדבקו. אז אמרתי לו: אין סיכוי יש לי מספיק מה במשך השבוע.... המכה הסופית 26.11.04 12:00 מצאתי את עצמי פותח את הקאזה ומוריד את השירים האלו ושומא אותם שוב ושוב. הייתכן שגם אני נהיה אחמד
מוסר השכל: אם אתם שומעים מזרחית תתרחקו זה יעשה לכם רק רע. החברה הכי טובה\יניב ניסימי א': אני רואה אותך בוכה על אהבה שאסורה. אני מבין אותך ילדה ואת כל מה שקרה את ראית את אהובך עם חברה שלך הולך יד ביד מחובקים מתנשקים מול הגלים. את ראית את אהובך עם חברה שלך הולך יד ביד מחובקים מתנשקים מול הגלים. פזמון: החברה הכי טובה פגעה לך בנשמה החברה הכי טובה הרסה לך ת'אהבה. החברה הכי טובה כבר לא חברה כי עם אהובך היא עשתה אהבה אסורה.

snoop12

New member
חחחחחחחחח קרעת אותי

עם המוסיקה הסינית..... אבל רעיון טוב תוריד שירים רוסיים או משהו כזה ותשמיע הוא ימות חיחיחיחי

חחח....

כן אנטון השותף שלי למהפכה ולחדר חשב על לעשות את זה אבל אני לא יכולתי לאשר לו את זה. זה פשוט נורא מדי. אלא אם זה ראפ רוסי כי אז זה מצחיק מאוד.

למעלה