מה גבר אוהב ?
P puma141 New member 6/5/13 #72 שיחה גיזענית,פרימיטיבית-ציינתי כבר.. עכשיו תקרא ת'שירשור- משהו פה חכם? הגיוני? נכון?! משהו מכעיס, באטימות של בני אדם..לא יותר.
שיחה גיזענית,פרימיטיבית-ציינתי כבר.. עכשיו תקרא ת'שירשור- משהו פה חכם? הגיוני? נכון?! משהו מכעיס, באטימות של בני אדם..לא יותר.
ס סוקרטס פה New member 6/5/13 #74 מה גזעני פה? שום דבר פה לא אמור להיות חכם, רק חוות דעת ודעות לדעתי גם זה הגיוני לגמרי מה שכן אפשר להגיד זה שככל הנראה הרוב ענו פה מתוך סטיגמות ולא מתוך ניסיון וזה גם כולל הודעות כגון זו שלך (ושל עוד כמה) זו דעתי
מה גזעני פה? שום דבר פה לא אמור להיות חכם, רק חוות דעת ודעות לדעתי גם זה הגיוני לגמרי מה שכן אפשר להגיד זה שככל הנראה הרוב ענו פה מתוך סטיגמות ולא מתוך ניסיון וזה גם כולל הודעות כגון זו שלך (ושל עוד כמה) זו דעתי
P puma141 New member 6/5/13 #76 דעתך לא כדעתי.. אני כבר מזמן לא חושבת במושגים כאלו, סורי. זה זר לי, זה צורם..כל האשכנזי מזרחי...סטיגמות. זו דעתי. ודעתך?
דעתך לא כדעתי.. אני כבר מזמן לא חושבת במושגים כאלו, סורי. זה זר לי, זה צורם..כל האשכנזי מזרחי...סטיגמות. זו דעתי. ודעתך?
ס סוקרטס פה New member 6/5/13 #78 וואלה אני אפעם לא חשבתי במושגים האלו (עד כמה שזכור לי לפחות) אבל האירו את עיניי בעיניין וואלה נראה כאילו יש שוני כתבתי כבר שאני לא רואה אותו במובנים של זו טובה על השניה כתבתי שזה עיניין של טעם אישי האחד יהנה יותר עם זו יותר כי היא מספקת את מה שהוא כמהה לו לאו דווקא מובנים של טוב ורע
וואלה אני אפעם לא חשבתי במושגים האלו (עד כמה שזכור לי לפחות) אבל האירו את עיניי בעיניין וואלה נראה כאילו יש שוני כתבתי כבר שאני לא רואה אותו במובנים של זו טובה על השניה כתבתי שזה עיניין של טעם אישי האחד יהנה יותר עם זו יותר כי היא מספקת את מה שהוא כמהה לו לאו דווקא מובנים של טוב ורע
ס סוקרטס פה New member 6/5/13 #93 או עכשיו את מדברת תגידי לי :בוא פנק לי תתחת עם חולצה שכתוב עליה "שרוף על פומה" לזה אני יכול להתחבר, את זה אני יכול להבין וואלה גם אכבד את זה ואתן את כולי לעיניין
או עכשיו את מדברת תגידי לי :בוא פנק לי תתחת עם חולצה שכתוב עליה "שרוף על פומה" לזה אני יכול להתחבר, את זה אני יכול להבין וואלה גם אכבד את זה ואתן את כולי לעיניין
P puma141 New member 6/5/13 #94 נדמה לי שזה תורי לבקש. את מה שביקשת-ביצעתי מיד. הכדור אצלך, והוא לוהט..יש לך אלוורה?