מזרון פעילות יש המלצות למזרון פעילות? כולם כל כך יקרים? אני לא מאלה שיכינו בעצמם.
ג גסטית New member 4/5/06 #1 מזרון פעילות יש המלצות למזרון פעילות? כולם כל כך יקרים? אני לא מאלה שיכינו בעצמם.
G gaetana New member 4/5/06 #2 יש מבצע בשילב, מצרפת לך לינק אגב, אני כן הכנתי לבד, ותינוקי מאוד מעריך את זה
G gaetana New member 5/5/06 #12 יותר כדאי לך לקנות משילב! אם אתפור לפי הזמנה, אזזזז 250-300 (הרבה עבודה)
R rc11 New member 5/5/06 #7 את לא צריכה להכין לבד את יכולה ללכת לרפד שיתפור לך. אם לא, יש בשילב את מה שצרפו לך בקישור. יש לי אותו והוא מצויין, רק יקר.
את לא צריכה להכין לבד את יכולה ללכת לרפד שיתפור לך. אם לא, יש בשילב את מה שצרפו לך בקישור. יש לי אותו והוא מצויין, רק יקר.
R rc11 New member 5/5/06 #13 לא עשיתי לבד../images/Emo13.gif קניתי בשילב. לא ידעתי שאפשר עד שלא קראתי פה על בנות שעשו.
H hanchuk New member 5/5/06 #11 מה זה מזרון פעילות? ../images/Emo163.gif מה ההבדל בין זה לאוניברסיטה?
G gaetana New member 5/5/06 #14 אוניברסיטה קטנה ורכה, מזרן גדול ועבה. אצלי האיניברסיטה כבר די מזמן לא בשימוש, ואילו המזרן בשימוש קבוע. הילדון זוחל בכל מקום, אבל המזרן משמש לו כ"תחנה מרכזית"
אוניברסיטה קטנה ורכה, מזרן גדול ועבה. אצלי האיניברסיטה כבר די מזמן לא בשימוש, ואילו המזרן בשימוש קבוע. הילדון זוחל בכל מקום, אבל המזרן משמש לו כ"תחנה מרכזית"
א אמא לשתי נסיכות New member 5/5/06 #15 הגדרת את זה בצורה הכי טובה שרק אפשר גם אצלי היא זוחלת לכל מקום ובשבילה המזרון (רכשתי בשילב) משמש כתחנה מרכזית. מצרפת תמונה של המזרון את הבייב לא כ"כ רואים אבל אל תדאגו בשרשור שוויץ הכי קרוב אני ...כמובן אשוויץ
הגדרת את זה בצורה הכי טובה שרק אפשר גם אצלי היא זוחלת לכל מקום ובשבילה המזרון (רכשתי בשילב) משמש כתחנה מרכזית. מצרפת תמונה של המזרון את הבייב לא כ"כ רואים אבל אל תדאגו בשרשור שוויץ הכי קרוב אני ...כמובן אשוויץ