מזעזע!!!!

מזעזע!!!!

הייתי אתמול בעין הים בחיפה, שכונה יהודית ערבית מעורבת. לתדהמתי בעיר חיפה בתוך מדינת ישראלזרקו נערים (בוגרים) חזיזים על מכוניות של ישראלים משמחה על מה שקרה באמריקה (בררתי וזאת האמת!!!!!) מי שהיה שם ראה גם כמה עשרות רבות של בתים שבהם היו אורות ומנורות על הקירות החיצוניים כמו ביום העצמאות... אל תגידו לי שהפלסטינאים והערבים בישראל הם שני עמים - שניהם עם אחד, בעל תאוות רציחה איומה!!!!!!!!! יסלחו לי התמימים והצדיקים שביניהם...

שמע.

ההאשמה שלך את כל הציבור הערבי על מעשיהם של כמה שבאבניקים שטופי הורמונים היא פסולה ומכוערת. כך או כך, ערביי ישראל מקופחים במדינה הזו באופן אפרטהיידי ועד שלא יקבלו את מלוא השוויון האזרחי כל דרישה מהם לנאמנות אזרחית היא בגדר חוצפה בעיני.

all

New member
יהודי רוסיה קופחו

פי אלף מערביי ישראל. אך האם מישהו מהם חלם על לא להתגייס לצבא? לא להישמע לכוחות ביטחון?

eliasys

New member
אני מסכים איתך ALL

אך יש כאן מעגל סגור. אם אני אשלח את שני הבנים שלי לצבא, מי יבטיח לי שיקבלו את כל הזכויות כמו אחיהם היהודים. הנה הדרוזים משרתים את המדינה נאמנה, וספגו המון חללים במערכות ישראל. אתמול הייתי באירוע של חברים דרוזים, החבר הזה נולדה לו בת, והוא עשה מסיבה. דיברנו גם על השירות בצהל. והוא אמר שהוא ישלח את שלושת הבנים שלו לצבא, כמו שהוא שירת, אך הוא לא יודע אם עד שיגיעו בניו לגיל הצבא, תתן המדינה לעדה הדרוזת את כל זכויותיה. הוא אומר שהדרוזים עדיין מקופחים בהרבה תחומים. העניין של שירות הערבים בצבא צריך להעשות במסגרת מאורגנת, בה מתחייבת המדינה לתת להם גם ולא רק לקחת מהם.

all

New member
הפוליטיקאים

של כל מיעוט (כולל של יהודים יוצאי רוסיה ויהודים יוצאי צפון אפריקה), צועקים למיעוטים שלהם: "דופקים אתכם, עושקים אתכם, מנצלים אותם וגונבים אתכם". המטרה שלהם היא פשוטה - "להיבחר בבחירות"!!!!! אך אנשים נכשלים מבני המיעוטים, מפנימים את ההסטה הזו, ואחר כך הולכים עם זה כל החיים בבטן! האמת, אני לא מאשים אותם, הרבה יותר קל להגיד - "אני פועל שחור/מטטא רחובות/אוסף זבל/מובטל, אבל רק בגלל שאני רוסי/מרוקאי. וממש לא בגלל שהתבטלתי בבית-ספר/יש לי I.Q של 80 ואני קצת מפגר. אלו הם דברים שקשה לאדם לומר לעצמו.

all

New member
גיוס לצבא?

שום מעגל סגור, גיוס לצבא לא אמור להיות עניין שדנים בו בכלל. גיוס לצבא אמור להיות גזירת גורל לכל אזרח ישראלי בן-18 ערבי/חרדי/חילוני או דתי!!! קיפוח הוא דבר שחייבים לטפל בו. אך התניית התגייסות לצבא בכך או בכך, זה טירוף. השלב הבא הוא התניית תשלומי מס ההכנסה שלך וכו´ וכו´ .

eliasys

New member
תפסיק לבלבל במוח

לפני שאתה מתחיל לנתח את מה שאתה רואה, תשאל איזה חג היה אתמול לנוצרים. זה שזרקו חזיזים על מכוניות, לא מקובל עליי. זהו מעשה קונדס של צעירים מטומטמים. אתמול הבת שלי נכבתה מחזיז כזה, והבת שלי היא לא יהודיה כך שלפני שאתה מתחיל לבלבל את המחוח תבדוק את העובדו. אגב, בחג השנה החגיגות היו מוגבלות מאוד, בכל שנה מוארות שמי העיר בדיקוקין די נור לאות החג. אני משאיר לאנטלגנציה שלך שתחשוב למה השנה החגיגות היו מוגבלות. תפעיל את מה שיש לך מעל לכתפיים לפני שאתה מטיח האשמות שוא.

מר אליאס (חיפאי?) סליחה

אני חוזר בי מכל מה שכתבתי למעלה כי באמת בררתי אם היה חג למוסלמים, ולא חשבתי על חג נוצרי. לגופו של עניין אתה צודק (אם כי עדיף תמיד להתבטא יותר בנימוס - לא מזיק לאף חבר ב"דו קיום"...) בכל זאת - הדבר באמת חורה (ללא שום קשר לדברים הלא נכונים שכתבתי למעלה) שככה מתנהגים במדינת חוק בעיר מרכזית - זריקת חזיזים על מכוניות יהודיות עוברות!

eliasys

New member
אתה שוב אומר מכונית יהודית

למה אתם הופכים כל דבר ללאומני? אל תשכח שמכוניות יהודיות לא מסומנות בסימן שונה ממכוניות ערביות. רוב המכוניות שעוברות מול ביתי הן מכוניות בבעלות ערבית (כי אין כזה דבר מכונית יהודית ומכונית ערבית), וגם על מכוניות אלו זרקו חזיזים. אני מסכים איתך שזה מנהג לא חינוכי, מה תגיד על המנהג שנוהגים בני דתי הנוצרים בחג סילבסטר? הם שוברים בקבוקים על הכביש לאות שמחה. גם עם זה אני לא מסכים, ואם רצונך לדעת מהיכן מנהג מגונה זה, אז אגיד לך. מנהג זה התחיל בימי המנדט, כאשר החיילים הבריטיים היו משתכרים בליל ראש השנה ויוצאים מהמסבאות של רחוב העצמאות ושוברים את הבקבוקים שהם רוקנו זה עתה. אני לא מסכים עם כל צורות השמחה הללו. הייתי מסכים שישלחו לשמיים זיקוקים די נור ובזה יסתיים העניין. אני אומר לך עוד משהו, הכל תלוי באיך שאנחנו מסתכלים על הדברים. בחג הזה מדליקים נרות על מרפסות וחלונות הבתים בכל שנה. והרבה מהחברים שלי אמרו לו שכשהדליקו את הנרות השנה חשבו על האסון ועל הקורבנות, אני אישית לא הדלקתי לא בשנים קודמות ולא השנה נרות בחג הזה, אך למשמע דברי החברים שלי זלגה דמעה מעיני, ונשאתי תפילה לשלומ הלכודים בהריסות.

all

New member
ובקרוב!!!

משרד הפנים הולך לפרסם צו חדש המחייב לבצע ברית מילה לכל מכונית יהודית.

eliasys

New member
ואני מתנצל על ההתבטאות שלי

מה שחשוב שנלמד מכל המקרה הזה, שלא דבר רע שעושה ערבי במדינה מכוון בהכרח ליהודים. ביום כיפור לפני שלוש שנים, פגעו במכוניתי באבן גדולה, כשהייתי בדרך לבית חולים שעבדתי בו גם אני וגם אשתי, הייתי יכול לחשוב שיהודים עשו זאת בגלל שאני ערבי, אך כמו שאמרתי לך, בהודעה הקודמת, אין סימן זיהוי על מכוניות, לכן זורק האבן או החזיז לא מבחין באותו רגע מה טיבה של המכונית החולפת. אני רק מקווה שיום אחד שני הצדדים יזרקו את כל החזיזים והאבנים והבקבוקים במזבלת שמן, ויתחילו להפריח את העיר ואת המדינה בערוגות פרחים (ראה דוגמא הבהאים)

למעלה