התשובה פשוטה..זה 100% נכון
אם אכן היה מדובר רק בסטטוס פייסבוק של ביתו של הפרופסור (שזה לי נשמע גם די אמין ) אז אולי הטענה שלך הייתה נשמעת הגיונית, אבל אחרי שקראתי בעיתונות שהם רצו לוודא את זה עם הפרופסור המכובד בעצמו והוא אישר את הדברים , שוב מדובר באדם בן 70 שמשמש כפרופסור באוניברסיטה העברית ואני לא מערער על אמינותו, אז גם אני בטוח שהדבר התרחש כמו שהוא סופר.
ד"א כשכל אותן נשים הוטרדו, צעקו עליהן לעבור לספסל האחורי הםא זה נשמע לך מוזר? ושאף אחד לא התערב? כשנשים נדרשו לעבור מדרכה ירקו עליהן והשפילו אותן לא משנה אם הן בנות 8 או 80 וזו הנורמה בציבור ואף אחד לא התערב עד שזה נהיה כמעט מאוחר מידי זה לא נשמע מוזר ?
זו בדיוק הבעיה עם קיצוניות (ימין או שמאל) ופאנטיות דתית. מה שלאדם הרגיל נשמע הזוי ולא תקין להם זה נראה לגיטימי וככל שהציבור הקיצוני גדל הנורמות משתנות ומה שלאנשים טובים והגיונים (כמוני וכמוך) נשמע מוזר ולא יתכן שמתרחש, בציבור הקיצוני זה לגיטימי ואנחנו נתפסים במוזרים. זה בדיוק העניין עם נורמות הן נקבעות לפי ערכי החברה. כרגע הנורמות בישראל רחוקות מלהיות מושלמות (לדעתי) אבל עם הזמן הן רק מקצינות ויבוא היום שאנשים כמוני (וכמוך? לא מכיר אותך אישית) יתפסו כחריגים...כקיצוניים וביום הזה ישראל אבדה