מזעזע!

yoni13077

New member
כשיבנה ביהמ"ק במהרה בימינו אמן!!!

ויחד עם זה יחזרו עוד כמה דברים שיכניסו רעיונות נחמדים לאיראנים..

אגס 10

New member
אם ככה אני רגוע...

איך אומר הגשש למשיח שבא?"לא סוכם שתגיע לעתיד לבוא"?...

yoni13077

New member
אפרופו משיח..

זה נכון שהוא שוקל לשנות את השופר לוובוזלה?

אגס 10

New member
לגבי השופר אני לא כ"כ יודע על תוכניותיו

לגבי החמור שלו יש לי הרבה מועמדים...

עץ שתול

New member
גם לגבי זהותו של המשיח יש גם כן כמה מועמדים

אני לא נביא גדול, אבל להערכתי כשהוא יגיע יהיו כמה וכמה משיחיים, כל אחד ימשוך איתו ציבור אחר ולכיוון שונה... מה שנותר לנו עכשיו זה רק לבחור לעצמינו מי נראה לנו מתאים לתפקיד הזה, ומי הכי הרבה ישרת את האינטרס שלנו

אגס 10

New member
פיספסנו את הנקודה

מרוב בדיחות על המשיח ההזוי פיספסנו את נושא האשכול הרציני מדי בשביל הבדיחות הנ"ל.

זה תלוי בעוצמתה וחוסר תלותה של מערכת המשפט

הרוב במדינה זולג לאט לאט לכיוון הדתי חרדי, ולא ימלט שבעוד כמה קדנציות יהיה לחרדים + ערבים יכולת לכפות חוק בכיוון הזה, היחיד שישאר אז להגן עלינו מהחוקים הללו, הוא ביתץ המשפט שאנחנו כל כך אוהבים להשמיץ אותו. כמובן שזה תלוי אם הוא ישאר בלתי תלוי או שכוחות החושך יצליחו להשתלט עליו גם כן.

אגס 10

New member
שמת לב מה שאמרת?

אמרת שהרוב במדינה יהיו דתיים וחרדים וערבים ואז תהיה להם יכולת לכפות את זה אם הם יהיו רוב הם לא יצטרכו לכפות את זה הם פשוט יהיו הרוב. ואגב,נשמע לך הגיוני שרוב המדינה יהיו דתיים אבל בית המשפט יהיה חילוני? עזוב,אם רוב המדינה יהיו דתיים לא יהיה לחילוניים מה לחפש במדינה,לדעתי החרדים והערבים יסתדרו מצויין ביניהם,והחילוניים פשוט צריכים לחפש מקום מתורבת אחר לחיות בו,יש פיתרון אחר?

דוקא במקרה זה שמתי לב למה שכתבתי../images/Emo4.gif

מבנה בית המשפט כפי שהוא היום אינו מבטא בהכרח את דעת הרוב במדינה, הוא מבטא את החוק (אני מנסה להימנע מההגדרה המדויקת של סמכות בית המשפט) וככזה הוא יכול להתעלם מדעת הרוב במדינה כל עוד זה נוגד את עקרונות החופש השוויון וכבוד האדם ובבלאגאן הקיים במדינה הם האחרונים שאני יכול לסמוך עליהם, למרות שלעיתים קרובות אני מאוכזב מפסיקותיהם אני מבין שהצדק מדבר מגרונם. וזה לא שאני חושב שמדובר באנשי על שנקיים מנגיעות אישיות, אך המערכת בכללותה חזקה ויציבה מה שאומר שבדברים הגדולים הם לא יתנו למדינה ליפול ולפעול בניגוד למוסר המקובל בעולם החופשי.

אגס 10

New member
לא הבנת מה שכתבתי

אחדד זאת. למה אתה חושב שאם הרוב במדינה יהיה דתי\חרדי הוא יתן לבית משפט חילוני לפעול בכלל?

התייחסתי לרוב אד הוק

אני מדבר על רוב שיוצר במניפולציה רגעית בעוד הרוב יהיה עדיין חילוני, מה שיכול היום לקרות בכנסת באמצעות דילים הזויים בין מפלגות שמאל ודתיים כדי לנגח ממשלה ימנית, אגב, זה קרה בימי חוק הלפרט לפיצוי חודשי של 500 לכל ילד החל מהילד הרביעי. אני מסכים איתך לגמרי, שכאשר הדתיים יהיו כאן הרוב, השופטים לא ימשיכו לשבת בבית המשפט, ולא בגלל שיפטרו אותם אלא בגלל שהם יהיו הראשונים לברוח מהארץ.

צריך לברוח

אם יהיה פה מדינת הלכה צריך לברוח מהמדינה. אבל נראה לי שאם הרבנים ישלטו כאן תהיה פה מלחמת אחים בין הדתיים עצמם. אולי שווה להישאר כאן כדי לראות אותם הורגים אחד את השני.

למעלה