מזעזע!!! פשוט מזעזע!!!!!

the red bh

New member
סימום

הוא סוג של כפייה פיזית - שימוש באמצעי פיזי על מנת לגרום למישהו לבצע משהו כנגד רצונו

אורן - מה יחסך לנשים??? ../images/Emo61.gif

אתה כותב משפט כזה: ..."החדרת איבר המין הגברי לפתח הקדמי או האחורי בגופה של האישה"... האם לגבר יש "איבר מין" ולאישה "פתחים" ??? יש לי עוד כמה שאלות אליך בעקבות המשפט הזה... אבל אולי תענה בלי שאשאל!

oren*

New member
אני מבקש ממך לא לקחת הודעה אחת שלי

מתוך העשרות שנכתבו פה בפורום בשנה האחרונה, ולהכליל אותה על דעותיי לגבי נשים/גברים. הודעתי התייחסה באופן יבש להגדרה של מעשה אונס בו מתבצעת חדירה, ואת צודקת שהייתי צריך לכתוב גם גברים בהגדרה הזו ולהחליף את המילה "פתח" במילה "איבר מין". טעות, טעיתי, טועים.

פרויד יתהפך בקברו

ואני אקבל שיש פליטות קולמוס, שהן רק שגיאות דפוס... (גם לפרויד יכול להועיל קצת חילוץ-עצמות)

aaa123

Member
הסבירות שאדם נכה יצליח לאנוס הרבה

יותר קטנה כי במקרה כזה התנגדות יכולה להיות יותר אפקטיבית. סביר גם להניח שהוא יפחד יותר בכלל לנסות להתקיף בגלל הנתונים האובייקטיבים.

כחלחל

New member
פורום בלי צנזורה - מחוץ לתחום

רמת הדיון אם אפשר לקרוא לזה בכלל דיון בפורום האמור היא כל כך נמוכה וחלק מהמשתתפים משמיעים דעות כל כך מטומטמות ונוקטים בשפה גסה ומעליבה כזו שאני מבחינתי חדלתי לבקר שם. המלצתי לכולם פשוט להתעלם ולדלג הלאה. אאני מתיחס לנושא שהועלה, רק לאכסניה ממנו בא.

למעלה