מזמן

מצוטטת

New member
כנראה שאת צודקת

מה כנראה, בטוח......יודעת יודעת אפשר לעשות ים של מטאפורות, מי כמוני יודעת יודעת שיש גם מועד ב' לאחדים אפילו ג', מבינה שזה עניין של תיזמון אבל את יודעת כל אחד/ת והקונספט שלו לנושא קחי עצמך ביידים תגידי... אבל איך לאזעזל עושים זאת איך זה שאפ'חד עד היום לא מצא ת'נוסחה לתת תידרוך, איזה מפת דרכים... איך מתמרנים בין הראש לבטן , איך? עכשיו תגידי לי , מודעות נכון? אז אולי צודק , זה הבחורציק שמוכר לי כאן אבוקדו אם רוצים משתנים... ההקלה תבוא עם השינויי אז מה, החזרתי ת'עצמי שוב לנקודת ההתחלה... ומאופו לוקחים כוח על זה אני בכלל לא מדברת.

*יערית

New member
מצ'ו....רגע תעצרי....

אני....חושבת....שהכוח מגיע כאשר מפסיקים לחשוב ולחשוב ולחשוב.... אם רוצים עושים ומניעים את הסוויץ' וממשיכים הלאה בלי יותר מידיי תהיות ומחשבות.... אני פשוט לומדת לזרום..איפה שטוב לי אני נמצאת איפה שרע לי אני יוצאת...ואיפה שאני נמצאת באמצע..אני יעשה כל שבכוחי להטות את המשקל לטוב...... לא דורכת לי על יבלות ומציקה לעצמי בשאלות יתר על המידה.... יש לי מספיק תיק חיים לא קטן שרק לא מזמן שיחררתי אותו... אז גם באהבה לשבור את הראש? חס וחסה! זורמים............ואז הנה זה כאן
}{

r e d head

New member
לכל אחד יש נוסחה שלו...כמו

לקוקה קולה...נוסחה סודית רק מי שמנסה וגם טועה בדרך יכול לשרטט לו מפת דרכים.

מצוטטת

New member
לפני שפורשת ../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

תודה שהיה לי אל מי לדבר לא חושבת שנכון להמשיך כך בדיוק כשם שאיני מאמינה שקיימת נוסחת פלאים אבל גם לא בטוחה שרוצה להיות אחרת... ואנ'לא מדברת על פחדים אני ת'כוונתי על תחושת ההתרוקנות מכאן באה הדילמה והחיפוש אותה התרקונות שבאה אחרי השבר הגדול הרבה הרבה אחרי הכאב...גם הוא התכהה ואתם יודעים מה, כן שינויי לא שינויי לא ממש חשוב ליאם אפשרי או לא לא זו היתה הכוונה רוצה רק ללמוד לנווט נכון, למצוא את נקודת האיזון בין אני והמישפחונ'ת בין היומיום התובעני לבין הצרכים של אני להתחיל למלא את הריק למצוא קצת זמן מהמרדף היומיומי להתפנות בשביל עצמי והקשיים/צרכים קטנים/גדולים לתת לזה גם קצת קדימות יודעת רק משם יבוא לי הפיתרון מהיציאה קצת החוצה (תרתי משמע) מהסגירות והשורות האלו נקראות אולי קצת כעצבות (פם ניסחתי זאת כפאתטיות) אבל זה ממש לא זה! אז אולי מה שמנחם קצת זה המחשבות שהם כבר איזה צעד במודעות, ואתם שמקשיבים לי. לא ככה? לילה טוב חברים

למעלה