מזמן

מצוטטת

New member
מזמן

לא התחברתי ככה לטקסט של
RED שומעת?......סיפרת על גוונים....אה? עפרה מפנטזת סיטואציות
ניצת כבר מריחה ת'אביב
אריסטו הזה ...הציץ ונעלם...... ואני מה? ת'ם שואלים? לא, לא מלנכוליה אבל כן מוזר לי איך זה כל פם מצליחה להתחבר דוופקא למילים שכאלו........הנה שיר הפוך. מילים: יובל דור ויוני רכטר. באופן קבוע וחד פעמי בכל שעה ופעם בחיים קורים הדברים באמת קשה לי להיות לבדו, קשה לו להיות לבדי ברור שאני חי ומת, ברור שהוא מת וחי אם שבע בערב הוא אמצע היום ואמצע השבע הוא ערב היום אתה מחפש משמעות אני משתמע חיפוש קשה לי להיות לבדו קשה לו להיות לבדי באופן קבוע וחד פעמי כשצליל ענוג מרעיד אותי יותר וקיץ אחד יפה נותן לי להיות אחר נותן לו להיות אני, לבדי. אז נכון, זה לא ממש פרק ב' יודעת, אבל כבר התנצלתי שפה מרגיש לי נוח בינכם.

r e d head

New member
מאצו'...מרגיש לי לענות לך בשיר אחר

לא טוב היות האדם לבדו\ נתן זך לא טוב היות האדם לבדו אבל הוא לבדו בין כה וכה. לא טוב היות האדם לבדו, אבל הוא לבדו בין כה וכה – והוא מחכה והוא לבדו והוא מתמהמה והוא לבדו. לא טוב היות האדם לבדו אבל הוא לבדו בין כה וכה. והוא לבדו יודע גם אם יתמהמה בוא יבוא – בוא יבוא

מצוטטת

New member
את יודעת red 'ינקה

ובטח שמת
שאני אלופת האלופים (בהצטנעות כמובן)
בהבאת ציטוטים....... כמו זה למשל השחף/ ריצא'רד באך אל תאמין למראה עיניך כי כל שהן מראות לך הוא הגבול בלבד. התבונן בכוח הבנתך, גלה דברים הידועים לך מכבר, ואז תמצא את הדרך לעוף. וזכור תמיד: השחף המגביה עוף, הוא השחף המרחיק ראות..."
כנראה באמת הִיגיע זמנה של מצוטטת לעשות בדיקת עיינים חוזרת

את נגעת עכשיו

בנקודה רגישה אצלי אחחחחחחחח השחף "ניתנה בידך החרות להיות עצמך, עצמך האמיתי כאן ועכשיו ודבר לא יוכל לעמוד בדרכך. זהו חוקו של השחף הגדול, החוק שהינו"

מצוטטת

New member
אחחחחחח את....

והחתימה הדנדשה שלך..... כנראה שככה זה מה שאדם חושב על עצמו זה מה שהוא עצמו וזה מה שאני בזמן נתון זה לא במייטבי , זה נכון מבינה זאת...כן! מנסה להחלץ..!! וכנראה שאין מנוס... לפעמים נדמה שהדרך מתארכת וצריך להמשיך ללכת.... (מצוטטת נזכרת בשירו של אריק לביא...) למי יש את המילים?

r e d head

New member
הפינה לבקשתך.....זה קרה

אריק לביא / זה קרה זה קורה כשהדרך מתמשכת זה קורה רק ללכת, ללכת שום דבר לא ידוע לא שנה לא שבוע רק לנוע, רק לנוע ולחשוב שהייתי יכול לחזור על הכל אבל בן אדם זה קורה זה קרה כשהדרך התמשכה לי זה קרה לא ידעתי איך זה בא לי שום דבר לא ידוע לא שנה לא שבוע רק לנוע, רק לנוע ולחשוב שהייתי יכול לחזור על הכל אבל בן אדם זה קורה זה קורה

*יערית

New member
זה קרה......../images/Emo23.gif

זה קרה זה קורה כשהדרך מתמשכת זה קורה רק ללכת, ללכת שום דבר לא ידוע לא שנה לא שבוע רק לנוע, רק לנוע ולחשוב שהייתי יכול לחזור על הכל אבל בן אדם זה קורה זה קרה כשהדרך התמשכה לי זה קרה לא ידעתי איך זה בא לי שום דבר לא ידוע לא שנה לא שבוע רק לנוע, רק לנוע ולחשוב שהייתי יכול לחזור על הכל אבל בן אדם זה קורה זה קורה

מצוטטת

New member
לשתיכן

תאמינו לי שכזה חיוך מרוח לי עכשיו תודה גדולה לכן (ימבה זמן חיפשתי ת'מילים)

יקירתי

הערב גמני לא בדיוק במיטב אחרי יום חביב ככה זה פעם למעלה ופעם למטה ומה נשאר לנו יקירה ללא התקווה??? אמרת אריק???? יודעת אותו בעל פה (מקווה) שננסה?

ophra

New member
וזה מקשר אותי לשיר הזה:

(לא מצליחה להכנס לשום אתר של מילים, אז מצטטת מהזכרון) אדם בתוך עצמו / ש. חנוך אדם בתוך עצמו הוא גר בתוך עצמו הוא גר לפעמים עצוב ומר הוא לפעמים הוא שר לפעמים פותח דלת לקבל מכר אבל, אבל לרוב אדם בתוך עצמו נסגר אדם בתוך עצמו הוא גר בתוך עצמו הוא גר או באיזו עיר סוענת או באיזה כפר לפעמים סופה עוברת וביתו נשבר אבל, אבל לרוב אדם גם לעצמו הוא זר ואת ואת כמה טוב שבאת בלעדיך ריק הבית והלילה קר אז אני שומר עליך כמה שאפשר ואם כל זאת אבין אמצא אותך מחר אדם קרוב אצל עצמו אדם בתוך עצמו הוא גר
זה אולי נשמע קצת מוזר שאני מצטטת דווקא את זה בימים אלו איך אמרת מצו'...? "מפנטזת סיטואציות"...?
אבל דווקא עכשיו, דווקא בגלל, מרגישה את השיר הזה נכון יותר מתמיד עפ
(בתוך עצמה היא גרה)

Lonely In Blue

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif קולכבוד לזיכרון....

כמעט כמעט מדויק. הלוואי עלי הזיכרון שלך. למזלי, החבר המחשף שלי לחש לי... אדם בתוך עצמו מילים, לחן וביצוע : שלום חנוך אדם בתוך עצמו הוא גר בתוך עצמו הוא גר. לפעמים עצוב או מר הוא, לפעמים הוא שר, לפעמים פותח דלת לקבל מכר אבל אבל לרוב, אדם בתוך עצמו נסגר. אדם בתוך עצמו הוא גר בתוך עצמו הוא גר. או באיזו עיר סוערת או באיזה כפר לפעמים סופה עוברת וביתו נשבר אבל אבל לרוב, אדם גם לעצמו הוא זר. ואת, ואת כמה טוב שבאת, בלעדיך ריק הבית והלילה קר. אז אני שומר עליך כמה שאפשר, ועם כל זאת, האם אמצא אותך מחר ? אדם קרוב אצל עצמו אדם בתוך עצמו הוא גר.

*יערית

New member
מצ'ו../images/Emo140.gif

כדי להגשים חלום אחד ישן יש צורך במיליון חולמים שלא עוצמים את עיניהם כדי להגשים חלום אחד ישן יש צורך במיליון חולמים שלא אוטמים את אוזניהם שמוכנים אל החלום להתקרב שעוד זוכרים איך להקל את הכאב שיכולים להתאהב, להתחייב ולגלות שעוד נשאר להם מקום בלב מקום בלב... מקום בלב... מקום בלב... מקום בלב... כדי להגשים חלום אחד ישן יש צורך במיליון חולמים שלא עוצמים את עיניהם כדי להגשים חלום אחד ישן יש צורך במיליון חולמים שלא אוטמים את אוזניהם שמוכנים אל החלום להתקרב שעוד זוכרים איך להקל את הכאב שיכולים להתאהב, להתחייב ולגלות שעוד נשאר להם מקום בלב מקום בלב... מקום בלב... מקום בלב... מקום בלב... כדי להגשים חלום אחד ישן יש צורך במיליון חולמים שלא עוצמים את עיניהם כדי להגשים חלום אחד ישן יש צורך במיליון חולמים שלא אוטמים את אוזניהם שמוכנים אל החלום להתקרב שעוד זוכרים איך להקל את הכאב שיכולים להתאהב, להתחייב ולגלות שעוד נשאר להם מקום בלב מקום בלב... מקום בלב... מקום בלב... מקום בלב... כדי להגשים... כדי להגשים חלום אחד ישן יש צורך במיליון חולמים... שמוכנים אל החלום להתקרב שעוד זוכרים איך להקל את הכאב כדי להגשים חלום אחד ישן יש צורך במיליון חולמים שלא אוטמים את אוזניהם הם יכולים להתאהב, להתחייב ולגלות שעוד נשאר להם מקום בלב

למעלה