מזמן לא עשיתי סקר...

מזמן לא עשיתי סקר...

מה לדעתכם השיר המושלם לסרטי פעולה? ומה השיר שנותן לכם אירה של קרב? לדעתי Rob Zombie - Superbeast מתאים לסרטי פעולה... אני לא אוהב אותם אבל השיר הזה נשמע כאילו שהוא נוצר בשביל סרט עם הרבה רובים ויריות...ובכלל הם מתאימים לאקשן...הם עשו גם את הפסקול של QUAKE 2 והשיר שהכי נותן לי אוירה של קרב זה Iron Maiden - The Trooper פשוט בא לי להטרף לצבא כשאני שומע את זה...

קספר

New member
אמממ לפי דעתי

Code-Red של Sodom אני חושב שהדיסק שלהם Code-Red משופע בשירים כאלו ויכול לתת הרבה השראה לפסקול של סרט

Sham 69

New member
אממ .. לפי דעתי

Kreator - coma of souls Slayer - seasons in the abyss ועוד משהו שדיי מתאים לסרטי פעולה .. prodigy - firestarter

אם כבר פסקול

למשחקי מחשב הנעימת נושא של red alert 1+2 מזה שווה ב2 נראה לי חידשו אותה כי היא נשמעת מה זה מעולה מפמפם לך את האנדרנלין לדם ובנוגע לסרטים..אין לי מושג

Sham 69

New member
גם במת לחיות 3 יש נעימה נחמדה ..

שדיי מתאימה לסרטי פעולה .. היא מופיעה בסרט בדיי הרבה קטעים .. למשל הקטע שברוס וויליס עם המשאית בתוך האקוודוק (או איך שלא קוראים לזה).. דיי מזכיר נעימה צבאית כזאת .. אני חושב שקוראים לזה surfing the aquadock או משהו כזה ..

badphish

New member
אמרתי כבר

שהיר דו הסט של רמסטיין נורא מתאים למצעד של צבא בנאציות כזה גם בכלל מתאים להרג בכלליות וגם know your enemy-ratm מתאים להתנגן בסרט פעולה בקטע שמרססים את כולם יש גם איזה שיר שלהם ברקע בקטע ברוצחים מלידה מתי שמרססים את כולם אני לא זוכר איזה משהו מהדיסק הראשון

yoavsc

New member
דווקא ואגנר לוקח כאן

עם ride of the valkyries , ומי שלא ראה את סצנת המסוקים באפוקליפסה עכשיו, לא ראה קולנוע טוב מימיו... איזה סרט..., והמוזיקה מכניסה אותך חזק לאקשן

yoavsc

New member
וגם כמובן...

הפסקול של "הפריצה לאלקטרז" , סרט הפעולה הטוב ביותר. במיוחד סצנת המרדף

a_duck

New member
הכינוי שלי קם לתחיה!!!!!!!!!!

אחרי שרצחו אותי והייתי כאן בגוף אחר אבל עם אותה נשמה... בכל מקרה...כמעט בכל פעם שיוצאים למשימה בניקיטה (הסדרה) יש את השיר LIVING DEAD GIRL של ROB ZOMBIE...

למעלה