מזמן לא עדכנתי אז...

מזמן לא עדכנתי אז...

אתמול היינו בפגישה עם בחורה מאד נחמדה, בת 28, רווקה עם תינוק בן שנה וחודשיים. נפגשנו בבית קפה והיתה פגישה נעימה. היא אמרה שהיא רצינית ושהיא תתחיל לעשות את הבדיקות. מצד אחד אני רוצה לשמוח שאולי סוף-סוף זה ילך, ומצד שני - אני כבר פוחדת לפתח ציפיות... אז פשוט נחיה ונראה. רק שני דברים קצת מפריעים לי (אבל נראה לי שנתגבר עליהם כי אין ברירה): היא מירושלים (קצת רחוק אבל מה לא עושים בשביל המטרה ?!) והיא מעשנת. בעבר היא עישנה חפיסה ליום, כיום בגלל שהיא מניקה היא מעשנת 4-5 סיגריות ביום. היא אמרה שהיא לא מסוגלת להפסיק לעשן. אני לא אתן לזה לקלקל את העניין, אבל מה לעשות שזה מפריע לי. ביום חמישי אני נוסעת לסוף שבוע ארוך באילת עם אחותי, מקווה לנוח ולעשות חיים. יום קריר לכולן !!!

מירבי*

New member
דניאל,יש לה רשיון נהיגה לבחורה?

אני סבורה שאם יש הבנה וכימיה ניתן להתגבר על כל הבעיות הטכניות . העובדה שהיא מירושלים לא אמורה להדאיג אותך מאוד, ירושלים נמצאת במרחק של 50 דקות נסיעה מהמרכז, את בטח יודעת ובטח נתקלת במצבים שבהם נסיעה של 10 דקות לוקחת שעה ויותר בגלל פקקים (הבנתי שאתמול היה סיוט באזור שלכם) מאחלת לכם בהצלחה איתה, תהני מהחופשה באילת, נשיקות ויום טוב.

יש לה רשיון אבל האוטו שלה במוסך...

גם אני חושבת שזו צריכה להיות הבעיה האחרונה שלנו... לפעמים להגיע לירושלים יותר קל מלהגיע לתל-אביב עם כל הפקקים ובעיות החניה. תודה על האיחולים !

דניאל הי

מה שלומך? אז ככה: 1.רווקה בת 28 עם ילד אחד-נשמע לא רע בכלל! 2.זה שהיא כבר יוזמת לעשות בדיקות רפואיות,זה מעיד על כוונה רצינית. 3.זה שהיא מירושליים- נכון זה רחוק,אבל אני חושבת שאם אותה בחורה רצינית לא חשוב איפה שהיא תגור,הכי חשוב זה איכות הבחורה ולא איפה שהיא גרה(בקרבה אליכם) ואת זה דרך אגב אמרה לי מינה מהמרכז,ביקשתי שתחפש לי פונדקאית בסביבת מגורי,מינה ענתה-ענת לא חשוב איפה היא תגור,החשוב הוא שתהיה בחורה איכותית.(ויש פונדקאיות איכותיות סלי,סיגל,דרדסית) 4.זה שאותה בחורה מעשנת,נו בחייאך זה לא צריך להוות בעיה,כי את רואה שעכשיו היא מעשנת בין 4-5 סיגריות ביום. ודרך אגב-יש הרבה הרבה בנות שמעשנות עד סוך ההריון,נכון זה לא אידיאלי,אבל לא נורא,אני לא אפסול פונדקאית בגלל שהיא מעשנת 5.דניאל,דיברת איתה על הכסף,על הטיפולים שהיא צריכה לקבל,דיברת איתה על כל מה שהדבר דורש? 6.בהצלחה

תודה ענת

גם אני חושבת שהיא די מתאימה וגם שהיא נשמעת רצינית. על המרחק נתגבר...שאלה יהיו הבעיות שלנו ! לגבי העישון - אני לא מתכוונת לפסול אותה בגלל זה אבל זה ממש מפריע לי. דיברתי איתה על הכסף וזה בסדר מבחינתה, הסברתי לה על הטיפולים שהיא תצטרך לעבור, על הקשיים בתהליך ועל זה שהתהליך יכול להיות מאד ארוך ומייגע ושצריך לקחת את זה בחשבון והיא אמרה שבכל זאת היא מעוניינת. תחזיקו אצבעות שהפעם זה יהיה סופי !

א י נ ס

New member
דניאל יקרה

אני שמחה שדברים זזים. אני גם מתעבת עישון, ובעיקר בהריון. לעשן בהנקה? היא השתגעה לגמרי. אבל מה אכפת לך שהיא מעשנת בהנקה, זבש"ה. בהריון כנראה זה פחות קריטי, ואם תסכמו על מס´ מוגבל של סיגריות, אפשר להעביר את ההריון בשלום. יש לה הרי אינטרס להיות פונדקאית, אז שתוותר קצת גם מצידה. זהו. אין שלמות בחיים. גם אני אצטרך לעשות פשרות בתהליך של תרומת הביצית. אני מקוה שהפשרות יהיו כאלו שאפשר לחיות איתן בשלום. כמובן שהכי הייתי רוצה ביצית מארה"ב, שאני יכולה לבחור גם מראה (נותנים תמונה של המועמדת) ונותנים גם היסטוריה משפחתית גנטית של כמה דורות אחורה! יש רק בעיה קטנטונת, והיא שכל מחזור טיפול עולה 80000 שקל... בהצלחה דניאל. מחזיקה לך אצבעות להצלחה.

תודה אינס

גם אני שמחה שיש התקדמות. בניגוד לפעמים הקודמות שעמדנו לסגור עם מישהי והפסקנו להפגש עם כל המועמדות האחרות ובסוף "נתקענו", הפעם החלטנו להמשיך להפגש עם בנות אחרות עד שיהיה משהו סופי. אז הערב יש לנו גם פגישה עם מישהי אחרת. הסיגריות זה נושא שמפריע לי בכלל, ובהריון בפרט (ובמיוחד בהריון עם הילד שלי !) אבל מכל הבחורות שפגשנו עד היום לא היתה בחורה אחת שלא מעשנת ! אז כנראה שבנושא הזה חייבים להתפשר. תהליך תרומת הביצית בארה"ב באמת אמור להיות מעולה, חבל שבשביל לעשות את זה צריך קודם לפשוט את הרגל... תודה על האצבעות, מחזיקה גם לך !

miri71

New member
הי דניאל, זה נשמע טוב מאוד, למעט

עניין הסיגריות שגם לי תמיד מפריע. אולי כדאי לדבר איתה על ההפחתה/ הפסקה במהלך ההריון בכל זאת? אני מכירה מעשנות רציניות שבגלל השינויים ההורמונליים הפסיקו לעשן בהריון. בסה"כ היא רק תרוויח מזה, ובטח גם אתם. תגידי, מה המניע שלה? דברתם על זה? הדברים נשמעים אמינים?

הי מירי

דיברתי איתה על עניין הסיגריות, אבל הבנתי ממנה ש- 4-5 סיגריות ביום זה המינימום שהיא תוכל לעמוד בו. היא אמרה שהיא לא רוצה להתחייב לפחות מזה כי היא יודעת שהיא לא תצליח והיא לא רוצה לשקר לנו (חייבים להעריך את הכנות שלה). היא אמרה שהמניע שלה הוא כלכלי, היא רווקה ללא עבודה כרגע, גרה לבד ורוצה לקיים את עצמה ואת התינוק שלה בכוחות עצמה. היא נשמעה לי אמינה, אבל קצת קשה משיחה של שעה להסיק מסקנות נחרצות לגבי אמינות של מישהו...

קרן פ

New member
וככה שתקת כל הערב ../images/Emo8.gif

מקווה שהפעם הכל ייצא בסדר. תעשי המון המון כיף באילת נשיקות ו -
קרן

קרנושה אהובתי ../images/Emo99.gif

הגעת קצת באיחור אז הפסדת את כל הסיפורים המעניינים... האמת היא שבגלל נסיון העבר אני די מפחדת לדבר יותר מידי, שהיא לא תעלם לי אם היא תרגיש שאני מדברת עליה בחיוב
גם אני ממש מקווה שהפעם זה יסתדר. תודה על האיחולים !

למעלה